michelin-csillag

Újabb magyar éttermek kaptak Michelin-csillagot

Megjelent a Michelin Guide Main Cities of Europe 2019. Két új magyar étterem is Michelin-csillagot kapott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Michelin Guide Main Cities of Europe 2019 alapján a Stand és a Babel is megszerezte idén a kimagaslóan jónak talált éttermeket elismerő Michelin-csillagot.

A többi, a Michelin-csillaggal már endelkező étterem megtartotta a csillagot és a BibGourmand minősítéseket, így összesen hatra nőtt a Michelin-csillagos magyarországi éttermek száma.

Két csillagja továbbra is egyedül az Onyx-nak van, míg a többieknek, a Stand és a Babel mellett a Borkonyhának, a Costesnek és a Costes Downtownnak egyelőre egy.

Az idei Michelin-csillagokat Bécsben jelentették be, a többi ország díjazottjairól ide kattintva olvashatnak.

A Michelin-csillag története az 1900-ig nyúlik vissza, akkor kezdte el az autógumis cég kiadni autós úti kalauzát, amellyel segíti a legszínvonalasabb éttermek megtalálását.

 

Szóljon hozzá!

Story4 TV

A Story4 tulajdonosa Luxemburgból (is) szolgáltatna műsort, de a helyi médiahatóság nem támogatja

Egyelőre kérdéses, megadja-e az engedélyeket a luxemburgi kormány, miután a Story4, a Film4, a TV4, az Arena4 és a Galaxy4 tévécsatornákat működtető Network4 luxemburgi médiaszolgáltatási jogosultságot igénylő dokumentációját az északnyugat-európai ország médiahatósága nem találta kellően alaposnak. A Media1 arról kérdezte Borsány-Gyenes Andrást, a vezérigazgatót, mik a szándékaik Luxemburgban.