fbpx
atmedia

Új vezetők az Atmediánál

Új illetve régi szakemberek kinevezését jelentette be az Atmedia televíziós és online reklámértékesítő ház.

Balázs Barbara üzletfejlesztési és értékesítés támogatási igazgatóként, Erdélyi Eszter az új online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetőként folytatja az Atmediánál a pályafutását.

Az Atmedia bejelentette azt is, hogy a február végén megüresedett tévés értékesítési vezetői pozícióra az OMD-től érkezett Kosaras Klaudia.

Elődje, Tilki Zoltán az Atmediánál kilenc évet töltött tévés értékesítési vezetőként, de február végén saját kérésére távozott a kereskedőháztól.

A kormányközeli érdekeltségű reklámértékesítő ház, az Atmedia értékesíti körülbelül 40 tévécsatorna – köztük többek között a TV2 és az MTVA-csatornák – reklámidejét, valamint amióta a napokban tovább bővült a portfóliójuk, nagyjából ugyanennyi hazai weboldal reklámfelületét.

Balázs Barbara

Az Atmedia közleménye szerint Balázs Barbara 2016-ban értékesítési csoportvezetőként csatlakozott az Atmediához, majd a közelmúltban nevezték ki üzletfejlesztési és értékesítés támogatási igazgatónak.

Balázs Barbara, Atmedia
Balázs Barbara

A szakember médiás karrierjét a kétezres évek elején az RTL Klubnál kezdte, majd a ZenithOptimedia munkatársa lett. Médiatervezőként ATL, online és offline kampányok tervezésében, kiemelt ügyfelek kezelésében, kutatási feladatokban szerzett jelentős tapasztalatokat. Ezt követően az Index.hu Zrt.-nél értékesített online-t, majd a TV2 Csoportnál a nagy ügynökségi és direkt sales terület csoportvezetőjeként felelt a cégcsoport üzleti céljainak eléréséért. 2016-ban értékesítési csoportvezetőként érkezett az Atmediához, ahol 2018 októberétől új kihívást kapott üzletfejlesztési és értékesítés támogatási igazgatói kinevezésével.

Többek között Balázs Barbara feladata optimalizálni a piaci és a csatorna partnerek igényeit a belső kiszolgálás lehetőségeivel, illetve ha szükséges, új üzleti lehetőségek fejlesztésével.

Erdélyi Eszter

Tavaly májusban érkezett Erdélyi Eszter az Atmediához, és a kereskedelmi és portfólió igazgatóságon belül novemberben nevezték ki az online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetőnek.

A szakember karrierjét 2003-ban a Boomerang Mediánál kezdte, majd kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként dolgozott a Danubius Sales House-nál, ahol rádiós piaci tapasztalatot a Danubius és a Roxy Rádió reklámértékesítésével szerzett. Online hirdetésértékesítéssel először az Index.hu Zrt.-nél foglalkozott szintén kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként. Az Atmediához is az online értékesítési csapatba érkezett 2018-ban.

Erdélyi Eszter, Atmedia
Erdélyi Eszter

Bár csak most kommunikálták a sajtóban, Erdélyi Esztert online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetőnek már tavaly novemberben kinevezték, akkor, amikor a vállalatnál másfél éve elindított üzletág megújította stratégiáját és letisztult portfóliójának fejlesztésében kiemelt hangsúlyt kapott a jogtiszta videós tartalom dinamikus növelése.

Kosaras Klaudia

Kosaras Klaudia értékesítési vezetőként az OMD-től érkezett márciusban a vállalathoz, ahol Lengyel András kereskedelmi és portfólió igazgató helyettese lett. A szakember a pályafutását 2004-ben, a BGF Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után az OMD-nél kezdte, ahol tizennégy évet töltött el.

Kosaras Klaudia ügyvezető igazgató helyettesként az ügyfélkapcsolati csapatok szakmai vezetésért és fejlesztéséért, a new business projektekért illetve a kapacitás menedzsmentért felelt a váltást megelőző években.

Kosaras Klaudia, Atmedia
Kosaras Klaudia
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások