fbpx
bookline

Megújult a Bookline

Bevezettek pár új kényelmi funkciót is.

Március 26-tól megújult felülettel találkozhatnak a Bookline látogatói, a netes könyváruház ugyanis mostanra elérkezettnek látta az időt, hogy a folyamatos finomhangolások és apró változtatások után látványosan megújítsa a felületet, és több olyan újragondolt funkciót építsen be az oldalra, ami megkönnyíti a vásárlást és növeli az ügyfélélményt.

Ezek a főbb újdonságok:

A megújult kívánságlista funkció abban segít, hogy a kiszemelt könyveket ne kelljen újból és újból előkeresni, ide bepakolva mindig elérhető és látható lesz a kedvenc. Egyszerre több listát is létre lehet hozni, így akár külön alkalmakra is össze lehet állítani egy-egy menüt a kiszemelt olvasnivalókból: készülhet lista karácsonyra, szülinapokra és egyéb alkalmakra is.

A könyveket különböző szempontok alapján lehet listázni, és a kívánságok másokkal is megoszthatók, vagy akár közösen módosíthatók is. A rendszer ezenkívül figyelmeztet, ha egy kívánságlistára került könyv éppen akcióba kerül és olcsóbban elérhető. A kiszemelt könyv termékoldalán megjelennek a könyvhöz kapcsolódó egyéb tartalmak: így például a választott könyv e-könyv és hangoskönyv változata, a műhöz kapcsolódó cd-k, dvd-k és társaik, ha pedig sorozatról van szó, akkor a sorozat többi eleme.

A Bookline oldalán több mint 70 ezer könyvcím érhető el. A hatalmas választékon belüli választás megkönnyítésére szolgál, hogy értékelést lehet leadni a művekről. Az olvasók megírhatják és csillagokkal jelezhetik véleményüket az adott könyvről, ezzel megkönnyítve a többiek számára a választást. A vélemények mostantól – ha a felhasználó hozzájárul – megjelennek egy személyre szabható profiloldalon.

Változás az is, hogy a rendelés státusza a megújult oldalon lépésről lépésre követhetővé vált, és percre kész visszajelzést kaphatunk a csomag állapotáról, továbbá a korábbi rendeléseket is átlátható formában lehet visszakövetni.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások