Békefi László, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. leendő ügyvezetője

Új ügyvezető a Coca-Cola magyar leányvállalatánál

Békefi László hazatér, elődje az anyavállalatnál folytatja karrierjét.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. hétfőn bejelentette, hogy visszatér Magyarországra Békefi László, és átveszi Magyarország legnagyobb üdítőital palackozójának vezetését.

A céget az elmúlt 5 évben ügyvezetőként irányító Minas Agelidis új megbízást kapott: a vállalatcsoport irányítótestületének tagjaként ő lesz április elsejétől a Magyarországot is magába foglaló közép- és észak-európai régió igazgatója a Coca-Cola Hellenic Csoporton belül.

A közlemény szerint Minas Agelidis egy folyamatosan és egyre erőteljesebb ütemben növekvő vállalatot hagy utódjára, amely az elmúlt években a vállalatcsoport és a Coca-Cola rendszer egyik meghatározó, több ország piacát kiszolgáló vállalatává vált a régióban.

A Minas Agelidist a magyar leányvállalat élén követő Békefi László Lengyelországból tér haza feleségével és kisgyermekével, ahol a lengyel leányvállalat kereskedelmi igazgatójaként dolgozott.

Békefi László management gyakornokként kezdte pályafutását a Coca-Cola HBC Magyarországnál 2003-ban, az elmúlt években pedig számos különböző értékesítési és marketing pozíciót töltött be. A szakember azt követően lesz a magyar leányvállalat ügyvezetője, hogy nemzetközi környezetben már széleskörű szakmai és vezetői tapasztalatokra tett szert. A Coca-Cola HBC Magyarország a Londonban jegyzett nemzetközi palackozó, a Hellenic Csoport tagja, amely jelenleg 28 országban – Európában, Ázsiában és Afrikában – állít elő és forgalmaz Coca-Cola termékeket.

Kiemelt kép: Békefi László, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. leendő ügyvezetője

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!