fbpx
Pamkutya

Pamkutyáék új szintre jutottak

A Pamkutya készítői el vannak ájulva az örömtől, amiért a YouTube-csatornájuk élő adásban lépett át egy fontos mérföldkövet.

Pamkutyáék YouTube csatornája vasárnap délután elérte az egymillió feliratkozót, ezzel Dancsó Péter után ez a második magyar nyelvű YouTube csatorna, mely megszerzi az arany YouTube-plakettet, a YouTube hivatalos elismerését az egymillió feliratkozót szerzett csatornák számára.

A Pamkutya csatornát alkotó testvérpár egy élő YouTube-stream közben lépte át az álomhatárt, amit kifejezetten ebből az alkalomból indítottak.

Körülbelül 996 ezer feliratkozójuk volt, amikor az élő adásuk elindult, majd a két srác az aktuális, élő feliratkozószámmal a háttérben várta, hogy mikor fordul a számláló.

A csúcs közelében már több mint 32 ezer egyidejű néző követte az adást.

Pamkutyáék az eredmény kapcsán elmondták:

„Teljesen el vagyunk ájulva, hogy összejött ez a szám. Sosem gondoltuk volna, hogy egy ilyen kicsi országban is el lehet érni az 1 millió feliratkozót, de természetesen nagyon örülünk neki. Még sok-sok évig akarjuk folytatni a videózást és nagy terveink vannak a jövőben is! Kíváncsiak leszünk, hogy 5-10 év múlva mekkorák lesznek a legnagyobb hazai YouTube csatornák.”

Szabó Zsolt, a többek között Pamkutyáék YouTube csatornáját is jogkezelő Special Effects Media vezérigazgatója elmondta:

„Hatalmas büszkeség nekünk is amit a fiúk elértek. Ez elsősorban természetesen az ő sikerük, de mi is nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország immár két legnagyobb csatornája is egymillió feliratkozó felett jár. Ez nemzetközi viszonylatban is nagyon komoly követőtábor, egy 10 milliós országban viszont elképesztő siker.”

Kovács Péter, a YouTube magyarországi menedzsere karácsonykor a Dancsó Péter egymillió feliratkozójához való gratulációjához azt fűzte hozzá, hogy reméli, lesz aki utána csinálja. Úgy tűnik erre negyed évet sem kellett várni és megvan a második egymilliós magyar nyelvű YouTube csatorna.

A Pamkutya YouTube csatorna egyébként itt érhető el:  https://www.youtube.com/user/PamKutya   

Amikor ezt a hírt élesítjük, már 1 millió 11 ezer 723 követőjük van, szóval azóta is hihetetlen tempóban bővül a követőtábora a két netes Youtube-sztárnak.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások