fbpx
Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsovezetői

Eltűnt a Fidesz.hu a TV2 Tények Facebook-oldaláról

Pedig egy ideig a kormánypárt internetcíme szerepelt a korábban nyíltan Orbán Viktor mellett agitáló hírműsor Facebook-oldalának kapcsolatfelvételi mezőjében.

A 24.hu arról írt ma, hogy a TV2 Tények Facebook-oldalának kapcsolatfelvétel menüpontjában egy ideig a fidesz.hu internetes cím szerepelt a Tények honlapjaként feltüntetve.

Ezt bárki is állította be, nyilván arra utalt, hogy a Tények a Fidesz szekerét tolja, amiből már nem is csinált titkot, tavaly áprilisban például két műsorvezetőjük, Gönczi Gábor és Marsi Anikó nyíltan kifejezte, hogy Orbán Viktorra szavaz majd. Utóbb ezt a Kúria törvényellenesnek találta, és az RTL Híradó műsorvezetői is visszavágtak, kifejezve, hogy elég furcsa, hogy egy tévéhíradós műsorvezető nyíltan egy párt mellett kampányoljon.

Mi 23:40 körül jártunk a Tények Facebook-oldalán, ekkorra már eltűnt a fidesz.hu a Tények Facebook-oldaláról a kapcsolatfelvételi mező alól, és azon a tenyek.hu szerepel. Azt egyelőre nem tudni, hogy egy távozó munkatárs űzött-e tréfát a csatornával, vagy valamilyen incidens történt-e, esetleg csak valaki figyelmetlenül elfogadta egy látogató javaslatát a weblap megváltoztatására.

A facebookos eset egyébként épp egy nappal azután történt, hogy a Médiatanács bejelentette, e heti ülésén egy panaszbeadvány nyomán elmarasztalta a Tényeket, amiért nem kiegyensúlyozottan tudósított a Jobbikkal kapcsolatban.

Kiemelt kép: Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsorvezetői. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások