Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsovezetői

Eltűnt a Fidesz.hu a TV2 Tények Facebook-oldaláról

Pedig egy ideig a kormánypárt internetcíme szerepelt a korábban nyíltan Orbán Viktor mellett agitáló hírműsor Facebook-oldalának kapcsolatfelvételi mezőjében.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A 24.hu arról írt ma, hogy a TV2 Tények Facebook-oldalának kapcsolatfelvétel menüpontjában egy ideig a fidesz.hu internetes cím szerepelt a Tények honlapjaként feltüntetve.

Ezt bárki is állította be, nyilván arra utalt, hogy a Tények a Fidesz szekerét tolja, amiből már nem is csinált titkot, tavaly áprilisban például két műsorvezetőjük, Gönczi Gábor és Marsi Anikó nyíltan kifejezte, hogy Orbán Viktorra szavaz majd. Utóbb ezt a Kúria törvényellenesnek találta, és az RTL Híradó műsorvezetői is visszavágtak, kifejezve, hogy elég furcsa, hogy egy tévéhíradós műsorvezető nyíltan egy párt mellett kampányoljon.

Mi 23:40 körül jártunk a Tények Facebook-oldalán, ekkorra már eltűnt a fidesz.hu a Tények Facebook-oldaláról a kapcsolatfelvételi mező alól, és azon a tenyek.hu szerepel. Azt egyelőre nem tudni, hogy egy távozó munkatárs űzött-e tréfát a csatornával, vagy valamilyen incidens történt-e, esetleg csak valaki figyelmetlenül elfogadta egy látogató javaslatát a weblap megváltoztatására.

A facebookos eset egyébként épp egy nappal azután történt, hogy a Médiatanács bejelentette, e heti ülésén egy panaszbeadvány nyomán elmarasztalta a Tényeket, amiért nem kiegyensúlyozottan tudósított a Jobbikkal kapcsolatban.

Kiemelt kép: Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsorvezetői. Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A TV2 épületének bejárata a Róna utcában Budapest. Fotó: Ladányi András, Media1

Pert bukott a TV2

A Tények kénytelen helyreigazítást közölni a DK országgyűlési képviselőjéről. A héten ez már a második eset, amikor alulmarad egy ellenzéki párttal szemben a csatorna.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsovezetői

Átszervezés is lesz a TV2-nél

A TV2 reagált a Media1 kérdésére, hogy hogyan oldják meg az azonnali hatállyal távozó Tóth Tamás Antal, a hírigazgató-helyettes helyettesítését.