Magyar Katolikus Rádió, logó

Újrázik a Magyar Katolikus Rádió vezetősége

Az újraválasztott vezetőség egy mobilos újdonságot is bejelentett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tavaszi, szerdai ülésén meghosszabbította ​Spányi Antal​ püspöknek, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgatójának és ​Radetzky András​ vezérigazgató-helyettesnek a rádió irányítására vonatkozó megbízatását – erről a rádió adott tájékoztatást csütörtökön.

A Magyar Katolikus Rádiót a Katolikus Egyház 2004-ben azzal a céllal hozta létre, hogy a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást és erkölcsiséget megerősítse és terjessze. A rádió hitvallása, hogy közszolgálati műsorstruktúrájával segítsen eligazodni és tájékozódni az élet számtalan területén, a mindennapok kérdéseiben – írják a közleményben.

A rádió jelenleg 20 frekvencián, valamint az interneten keresztül hallható, de a Katolikus Rádió a vezetőség újraválasztásával egyidejűleg bejelentette azt is, hogy nemsokára egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével a Kárpát-medence bármely pontján, sőt azon kívül is elérhető lesz.

Spányi Antal a kezdetektől, 2004-től irányítja az egyházi rádiót.

Spányi Antal püspök, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgatója
Spányi Antal püspök, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgatója

Radetzky András 2011-ben lett a rádió vezérigazgató-helyettese.

Radetzky András, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettese
Radetzky András, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettese

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Fiala János az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként korábban

Fiala János: Nem bűnös pénzeket kapok, már Karácsony Gergely előtt is számláztam Zuglónak

A Media1-nek nyilatkozott a Civil Rádió műsorvezetője a 444 cikkéről, mely szerint Fiala élő adásban követelte, hogy fizesse ki a számláját a rádiós saját betéti társaságát támogató Karácsony Gergely vezette Zuglói Önkormányzat. Fiala nyilatkozata szerint ezek nem „bűnös pénzek”, de elismerte, nem elegáns élő adásban követelni a pénzt. Még sok minden mást is mondott.

manna_fm

Orbán Gáspár a Manna FM-ről

A nemrég indult közösségi rádióval kapcsolatban is nyilatkozott a miniszterelnök fia, egyben a Felház egyik alapítója, valamint Ember Illés, akivel közösen vezetik az egyházi mozgalmat.