Magyar Katolikus Rádió, logó

Újrázik a Magyar Katolikus Rádió vezetősége

Az újraválasztott vezetőség egy mobilos újdonságot is bejelentett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tavaszi, szerdai ülésén meghosszabbította ​Spányi Antal​ püspöknek, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgatójának és ​Radetzky András​ vezérigazgató-helyettesnek a rádió irányítására vonatkozó megbízatását – erről a rádió adott tájékoztatást csütörtökön.

A Magyar Katolikus Rádiót a Katolikus Egyház 2004-ben azzal a céllal hozta létre, hogy a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást és erkölcsiséget megerősítse és terjessze. A rádió hitvallása, hogy közszolgálati műsorstruktúrájával segítsen eligazodni és tájékozódni az élet számtalan területén, a mindennapok kérdéseiben – írják a közleményben.

A rádió jelenleg 20 frekvencián, valamint az interneten keresztül hallható, de a Katolikus Rádió a vezetőség újraválasztásával egyidejűleg bejelentette azt is, hogy nemsokára egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével a Kárpát-medence bármely pontján, sőt azon kívül is elérhető lesz.

Spányi Antal a kezdetektől, 2004-től irányítja az egyházi rádiót.

Spányi Antal püspök, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgatója
Spányi Antal püspök, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgatója

Radetzky András 2011-ben lett a rádió vezérigazgató-helyettese.

Radetzky András, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettese
Radetzky András, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettese

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az Atreju nevû rendezvényen, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján

Orbán Viktor beismerte: nincs baloldali médiatúlsúly Magyarországon

A magyar miniszterelnök Rómában, nagy nyilvánosság előtt beszélt szombaton arról, hogy nincs baloldali túlsúly Magyarországon. Tavaly, sőt idén év elején is még ennek ellenkezőjét állította nyilvánosan, pedig már akkor is szinte mindent eluralt a Fidesz-barát újságírás Magyarországon.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!