axn

AXN: Új sorozatok és kódolatlan időszak

Három sorozat premierjével, valamint néhány jól ismert filmmel kezdi a tavaszt az AXN, mely egy ideig kódolatlanul érhető el az egyik nagy szolgáltatónál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Kódolatlanul érhető el az AXN tévécscatorna tegnaptól egészen március 24-ig a UPC Direct műholdas rendszeren.

A két héten át tartó lehetőség a UPC Direct minden ügyfelére vonatkozik. A csatornát a 48-as csatornahelyen lehet megtalálni, függetlenül a használt tévés csomagtól.

A kódolatlan időszakban kerül sor három új sorozat premierjére.

  • Március 12-én 21 órakor dupla epizóddal debütál az AXN műsorán az amerikai politikai dráma sorozat, A kijelölt túlélő.
  • Holnap, azaz március 13-án 21 órakor debütál az AXN-en a SWAT – Különleges egység második évada.
  • Március 16-án, szombaton 17 órakor, dupla epizóddal debütál az AXN műsorán a MacGyver 3. évadának premierje.

A kijelölt túlélő

A kijelölt túlélő (Designated Survivor), egy politikai dráma. A kijelölt túlélő az amerikai politikában az a személy, aki az elnök halála esetén átveszi a posztot. Ő az, aki az elnöki beszédek során nem megy el a Capitoliumba – ha valami tragédia folytán egyszerre halna meg egy támadás során az USA komplett képviselőháza, a kormány összes tagja, akkor a precízen elkülönített ember lenne az elnök. Ez lesz a sorozat szerint Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), akinek városfejlesztési miniszterként elég csekély politikai tapasztalat birtokában kell újjáépítenie országa egységét, és kiderítenie, kik állnak országa történetének legnagyobb terrortámadása mögött.

A kijelölt túlélő
A kijelölt túlélő

SWAT – Különleges egység

A SWAT – Különleges egység 2. évadában az akciósorozat főszereplője, Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) hadnagy feladatul kapja, hogy állítson össze egy magasan kiképzett csapatot, akik képesek megállítani a bűnözést Los Angeles utcáin. Célja, hogy egyensúlyt teremtsen két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, ahonnan ő is jött és amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, de bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Már az évad nyitóepizódjában nehéz helyzetbe kerülnek, amikor emberkereskedők gyerekeket tartanak fogva túszként, miközben egy szörnyű földrengés is nehezíti a mentést.

Swat - Különleges egység
Swat – Különleges egység

Folytatódik az új MacGyver

Az AXN mutatta be a friss MacGyver-sorozat első évadait és máris itt a harmadik: az ifjú Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till) az amerikai kormányon belül működő titkos szervezetnek dolgozik, és különleges problémamegoldó képességének köszönhetően életeket ment nap, mint nap. A nyolcvanas éves sikersorozata alapján készült a széria, modern feldolgozásban.

Érkezik a MacGyver-sorozat harmadik évada
Érkezik a MacGyver-sorozat harmadik évada

Egyébként szintén a kódolatlan időszakban, március 17-én lesz képernyőn Jennifer Anistonnal és Gerard Butlerrel az Exférj újratöltve című akció-vígjáték. A lecsúszott rendőrségi fejvadász kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Ám kiderül, hogy a feladat nem olyan könnyű, amilyennek látszik.

A kódolatlan időszak két vasárnap estéjén a Charlie angyalai két részét sugározzák, aztán pedig a Bad Boys két filmje lesz látható a kódolatlan időszakban. A kalandfilmek kedvelői a Jumanji című filmmel is találkozhatnak Robin Williams-szel, az örök klasszikusok kedvelői pedig Antonio Banderas-szal a Zorro álarca című filmnek örülhetnek a csatornanyitás időszakában.

Szóljon hozzá!