fbpx
axn

AXN: Új sorozatok és kódolatlan időszak

Három sorozat premierjével, valamint néhány jól ismert filmmel kezdi a tavaszt az AXN, mely egy ideig kódolatlanul érhető el az egyik nagy szolgáltatónál.

Kódolatlanul érhető el az AXN tévécscatorna tegnaptól egészen március 24-ig a UPC Direct műholdas rendszeren.

A két héten át tartó lehetőség a UPC Direct minden ügyfelére vonatkozik. A csatornát a 48-as csatornahelyen lehet megtalálni, függetlenül a használt tévés csomagtól.

A kódolatlan időszakban kerül sor három új sorozat premierjére.

  • Március 12-én 21 órakor dupla epizóddal debütál az AXN műsorán az amerikai politikai dráma sorozat, A kijelölt túlélő.
  • Holnap, azaz március 13-án 21 órakor debütál az AXN-en a SWAT – Különleges egység második évada.
  • Március 16-án, szombaton 17 órakor, dupla epizóddal debütál az AXN műsorán a MacGyver 3. évadának premierje.

A kijelölt túlélő

A kijelölt túlélő (Designated Survivor), egy politikai dráma. A kijelölt túlélő az amerikai politikában az a személy, aki az elnök halála esetén átveszi a posztot. Ő az, aki az elnöki beszédek során nem megy el a Capitoliumba – ha valami tragédia folytán egyszerre halna meg egy támadás során az USA komplett képviselőháza, a kormány összes tagja, akkor a precízen elkülönített ember lenne az elnök. Ez lesz a sorozat szerint Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), akinek városfejlesztési miniszterként elég csekély politikai tapasztalat birtokában kell újjáépítenie országa egységét, és kiderítenie, kik állnak országa történetének legnagyobb terrortámadása mögött.

A kijelölt túlélő
A kijelölt túlélő

SWAT – Különleges egység

A SWAT – Különleges egység 2. évadában az akciósorozat főszereplője, Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) hadnagy feladatul kapja, hogy állítson össze egy magasan kiképzett csapatot, akik képesek megállítani a bűnözést Los Angeles utcáin. Célja, hogy egyensúlyt teremtsen két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, ahonnan ő is jött és amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, de bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Már az évad nyitóepizódjában nehéz helyzetbe kerülnek, amikor emberkereskedők gyerekeket tartanak fogva túszként, miközben egy szörnyű földrengés is nehezíti a mentést.

Swat - Különleges egység
Swat – Különleges egység

Folytatódik az új MacGyver

Az AXN mutatta be a friss MacGyver-sorozat első évadait és máris itt a harmadik: az ifjú Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till) az amerikai kormányon belül működő titkos szervezetnek dolgozik, és különleges problémamegoldó képességének köszönhetően életeket ment nap, mint nap. A nyolcvanas éves sikersorozata alapján készült a széria, modern feldolgozásban.

Érkezik a MacGyver-sorozat harmadik évada
Érkezik a MacGyver-sorozat harmadik évada

Egyébként szintén a kódolatlan időszakban, március 17-én lesz képernyőn Jennifer Anistonnal és Gerard Butlerrel az Exférj újratöltve című akció-vígjáték. A lecsúszott rendőrségi fejvadász kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Ám kiderül, hogy a feladat nem olyan könnyű, amilyennek látszik.

A kódolatlan időszak két vasárnap estéjén a Charlie angyalai két részét sugározzák, aztán pedig a Bad Boys két filmje lesz látható a kódolatlan időszakban. A kalandfilmek kedvelői a Jumanji című filmmel is találkozhatnak Robin Williams-szel, az örök klasszikusok kedvelői pedig Antonio Banderas-szal a Zorro álarca című filmnek örülhetnek a csatornanyitás időszakában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások