Zsembery Péter, Café Communications társ-kreatív-igazgató

Új társ-kreatív-igazgató a Café Communicationsnél

Zsembery Pétert kérték fel a feladatra.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Zsembery Péter feladata lesz többek között a Café Communcations új, kreatív, digitális és tartalom marketing megoldásainak fejlesztése, valamint azok hatékony integrálása az ügyfelekkel való közös munkába, projektekbe.

Az új társ-kreatívigazgató azután érkezett a céghez, hogy több mint 3 év cafés pályafutás után Csirke Dániel távozott ebből a pozícióból.

„Köszönjük Daninak az elmúlt évek közös munkáját. Az elmúlt évben a Café a 12. helyről a 3. helyig tornázta fel magát az ügynökségi rangsorban az M+ Listán. Ez köszönhető annak a számos díjnak, amit az elmúlt évben nyertünk, beleértve a Golden Drum aranyat is. A sikerben neki is nagy szerepe volt. Péter személyében egy tapasztalt, inspiráló szakember csatlakozott a Caféhoz”

– mondta el Simon Zoltán, a Café Communications ügyvezető igazgatója.

Zsembery Péter,  a Debreceni Egyetemen diplomázott, karrierjét szövegíróként kezdte 2004-ben a Young & Rubicamnél. 2010-ben a DDB-be igazolt senior copywriterként, 2011-től 2013-ig az ügynökség kreatív group headje volt. Az elmúlt években vezető szövegíróként tevékenykedett a Kirowski Isobarban, majd a Why? Partnersben. Készített kampányokat a Vodafone-nak, a McDonald’s-nak és a Telekomnak is, de köze volt számos Vénusz, Tesco, Ford és Erste Bank kampányhoz is.

Kiemelt kép: Zsembery Péter, a Café Communications új társ-kreatív-igazgatója

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti