Zsembery Péter, Café Communications társ-kreatív-igazgató

Új társ-kreatív-igazgató a Café Communicationsnél

Zsembery Pétert kérték fel a feladatra.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Zsembery Péter feladata lesz többek között a Café Communcations új, kreatív, digitális és tartalom marketing megoldásainak fejlesztése, valamint azok hatékony integrálása az ügyfelekkel való közös munkába, projektekbe.

Az új társ-kreatívigazgató azután érkezett a céghez, hogy több mint 3 év cafés pályafutás után Csirke Dániel távozott ebből a pozícióból.

„Köszönjük Daninak az elmúlt évek közös munkáját. Az elmúlt évben a Café a 12. helyről a 3. helyig tornázta fel magát az ügynökségi rangsorban az M+ Listán. Ez köszönhető annak a számos díjnak, amit az elmúlt évben nyertünk, beleértve a Golden Drum aranyat is. A sikerben neki is nagy szerepe volt. Péter személyében egy tapasztalt, inspiráló szakember csatlakozott a Caféhoz”

– mondta el Simon Zoltán, a Café Communications ügyvezető igazgatója.

Zsembery Péter,  a Debreceni Egyetemen diplomázott, karrierjét szövegíróként kezdte 2004-ben a Young & Rubicamnél. 2010-ben a DDB-be igazolt senior copywriterként, 2011-től 2013-ig az ügynökség kreatív group headje volt. Az elmúlt években vezető szövegíróként tevékenykedett a Kirowski Isobarban, majd a Why? Partnersben. Készített kampányokat a Vodafone-nak, a McDonald’s-nak és a Telekomnak is, de köze volt számos Vénusz, Tesco, Ford és Erste Bank kampányhoz is.

Kiemelt kép: Zsembery Péter, a Café Communications új társ-kreatív-igazgatója

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Whiteboy a Sláger FM új műsorának, a Sláger DJ-nek a buliján

A Sláger FM DJ nagyágyúkkal erősít

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához, a Sláger DJ-hez. Úgy tűnik, a Sláger FM magához szippantaná a Médiatanács által elnémított Music FM egykori hallgatóit is.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!