futás

Futás, edzés, kaland

Szettek többféle sporthoz – A Tchibo webáruház heti ajánlatából szemezgettünk. (x)
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A tavasz közeledtével elérkezett az idő, hogy mi is formába lendüljünk, éppen ezért a Tchibo webáruház heti ajánlatában a sportruhák és kiegészítők állnak a középpontban. A kínálatban szereplő ruhadarabok legtöbbje XS-től XXL méretig elérhető, így a megfelelő méretű ruha hiánya sem lehet többé kifogás, de ezen kívül is minden szempontból megfelelnek majd az elvárásainknak! Az sem lehet hátrány, hogy csinosak is, a sporteszközök közül pedig sokat akár otthon is használatba vehetünk.

Kinti sportoláshoz még nem árt néhány hosszú ujjú darab, a korall színben kapható, kapucnis futófelső pedig épp ilyen! A magasan záródó kapucnival ellátott, raglánujjú felső DryActivePlus kidolgozással készült, különösen lapos varrásokkal a tökéletes kényelem érdekében. Emellett a puha, könnyű anyagon bécsi varrások biztosítják a nőies sziluettet a hátul nyomott mintával díszített felsőn, amelynek ujjain kivágást találunk a hüvelykujjak számára. Elől egy cipzáras zseb, valamint a fejhallgató számára rugalmas kábelvezetés is tartozik hozzá, hogy sportolás közben is velünk lehessenek kedvenc dallamaink a divatos, meghosszabbított hátrészű felsőt viselve.

A V-nyakú női sportfelső igazán modern és funkcionális darab, ami jól kombinálható egyszínű és mintás nadrágokkal is – sötétkék, illetve halványlila színével mindenhez jól passzol majd! A DryActivePlus kidolgozás révén lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó felső lágy esésű, kevert viszkózanyagból készült, lekerekített alsó szegéllyel és V-nyakkivágással. A lezser kialakításhoz trendi devoré minta társul a sport közben is csinos megjelenés érdekében!

Igazi csúcsteljesítmény már a ruházatban is: a női seamless funkcionális felső különböző, varrás nélkül összedolgozott, kötött részekből állva biztosít kellemes viseletet sportolás közben, miközben a csinos megjelenést is biztosítja csíkos színátmenetes megoldással korall, valamint kék alapszínen. A zavaró oldalvarrásoktól is mentes felső természetesen DryActivePlus kidolgozásával is hozzájárul kiemelkedő teljesítményhez, hiszen lélegző, nedvességelvezető, és gyorsan szárad.

Ha szeretnénk rögtön két felsővel is gazdagodni, akkor a 2 az 1-ben ujjatlan sportfelső remek választás: a szett egy kék, hátul V-nyakkivágású felsőből és egy lila, birkózó fazonú trikóból áll, természetesen mindkét darab esetén DryActivePlus kidolgozással! A két felső együtt és külön-külön viselve is gondoskodik a csinos megjelenésről, hiszen mindkettő A-vonalú, így szépen követi a test vonalát. Emellett a trikó olyan előrehozott oldalvarrásokkal rendelkezik, melyek kihangsúlyozzák a nőies sziluettet, a másik felső pedig lezser fazonjával járul hozzá a laza stílushoz.

A 2 az 1-ben sportfelső az előző szetthez hasonlít, ennél azonban a lila, birkózó fazonú trikóhoz hosszú ujjú kék felső társul – amelyek természetesen külön-külön és együtt is viselhetők! E szett darabjai is DryActivePlus kidolgozással készültek, így igazán ideálisak sportoláshoz, ráadásul nagyon jól is mutatnak! A trikó enyhén karcsúsított és kerek nyakkivágással rendelkezik, míg a kék felső hosszú ujjai ejtettek, nyakkivágása pedig enyhén csónak alakú, ráadásul a lezser, elöl rövidebben szabott darab grafikus-strukturált mintájával is felkelti majd a figyelmet.

A csinos megjelenést biztosító külső és a funkcionális megoldások pompás egyvelege a női sportnadrág, amely különösen puha anyagból készült, a funkcionális darabokra jellemző DryActivePlus kidolgozással. Széles, rugalmas derékrészén belső megkötő, valamint praktikus belső zseb található a kulcsok, vagy az aprópénz számára. A teljesen szabad mozgást biztosító nadrág a sok praktikus tulajdonsága mellett ráadásul kékes-lilás-rózsaszínes mintázatával csinos és figyelemfelkeltő is egyben, így minden együtt van egy kellemes edzéshez – de sima, egyszínű feketében is megvásárolható.

Ha olyan sportnadrágot keresünk, ami biztosan illik majd a harsányabb, mintás felsőinkhez, vagy épp az igazán egyszerű darabok hívei vagyunk, akkor az egyszínű fekete 3/4-es sportnadrág lesz a befutó: a DryActivePlus kidolgozású darab teljesen szabad mozgást biztosít, széles, rugalmas derékrészén pedig megkötővel, valamint egy apróbb tárgyak tárolására alkalmas zsebbel is ellátták!

A teljes kínálat rengeteg további férfi és női edzőruhát tartalmaz, épp ezért érdemes alaposan átböngészni, hogy biztosan rátaláljunk azokra a darabokra, amelyekben magabiztosan vághatunk neki az edzéseknek – amihez az otthoni kiegészítők közül is szép számban válogathatunk!

A cikk natív tartalom, azt nem a Media1 szerkesztősége készítette.  (x)

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Dévényi István a Kötöttfogás műsorvezetőjeként

Kiszáll a Kötöttfogás szerkesztő-műsorvezetője

Dévényi István az európai uniós választási eredmények kapcsán jelentette be, hogy kiszáll. Hogy a műsor tovább megy-e, illetve ki veszi át Dévényi feladatait, arról a Konok Péter-Csintalan Sándor-Pörzse Sándor hármasnak kell döntenie.