pont-most blog

Pont most: blogolni kezd a Telekom

A Media1 Kutas István vállalati kommunikációs igazgatót is megkérdezte, miért pont most indultak és miért pont ezen a néven.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Vállalati blogot indított a Magyar TelekomPont. Most.” néven. A mobilszolgáltatás mellett televíziós műsorterjesztéssel és még jó sok mindennel foglalkozó telekommunikációs vállalat új blogoldalán ottjártunkkor

  • mobilos internetes zenehallgatásról
  • 5, a napjaink kézben tartásárára szolgáltató mobilappról
  • etikus hackerekről (ez különösen forró téma manapság a Telekom szempontjából)
  • az 5G mobilszolgáltatásról
  • Instagramról
  • 2019 várható legnagyobb mobildurranásairól

is olvasni lehetett. Az oldal tartalmai és ezek feldolgozásmódja alapján úgy tűnik, a cég szeretne a telekom.hu weboldalra jellemző hivatalos kommunikáció mellett közvetlenül, lazábban is szólni az érdeklődőkhöz. Az oldal szerkesztésébe újságírók, kommunikációs szakemberek is bekapcsolódtak, akiket egy kommunikációs cég, az Uniomedia fog össze.

Az oldal a pont-most.hu internetes címen érhető el. (Valószínűleg azért így, kötőjelesen, mert a kötőjel nélküli pontmost.hu oldalon a Telekomtól független tartalom, egy webkamerás oldal érhető el.)

A Media1 kedden este utolérte Kutas Istvánt, a Telekom tavaly kinevezett vállalati kommunikációs igazgatóját, akit arról kérdeztünk, miért pont most vágtak bele a vállalati blogolásba, illetve miért pont most lett a neve, és kik jelentik a weboldal célcsoportját.

A most vívmányai

Kutas István azt válaszolta:

„Nem volt eddig vállalati blogunk és szándékosan egy egyszerűen kezelhető, külsős felületen működik, nem a céges oldal”

A szakember hozzátette:

„Az egyik leggyorsabban fejlődő iparágban működő nagyvállalatként rengeteg érdekes témán ülünk, amit meg szeretnénk osztani újságírókkal, szakértőkkel és az ügyfeleinkkel. Szeretnénk, ha személyesebb és interaktívabb módon tudnánk ezeket a tartalmakat átadni, ezért ki akartunk lépni a sajtóközlemények adta keretek közül és a közösségi médiában is megosztható, lazább formát találni. A Pont.Most bloggal az a célunk, hogy egy egyszerű, könnyen átlátható felületen bemutassuk a „MOST” vívmányait, a digitalizáció pozitív hatásait a személyes életminőségünkre vagy akár az ország életére. Lesznek itt iparági kitekintések, konferenciabeszámolók, de videók, life hack tippek, app ajánlók vagy mobil tesztek is: a lényeg, hogy a MOST generáció minden tagja megtalálja a választ a digitalizációval kapcsolatos kérdéseire.”

Ami a névválasztást illeti, Kutas azt mondta, a név a Telekom márkafilozófiájának alapját képező MOST generáció gondolatából jön. Átküldött erről egy videót is.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!