fbpx
Rádió 1

Rádió 1 újabb városokban

Nem sokára minden megyeszékhelyen elérhetővé válik a hálózatos rádió. Múlt hét óta is újabb frekvencián kezdték meg a sugárzást.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Február 4-én, tegnap az FM 96,7 MHz-es frekvencián Tatabányán is elindult a Rádió 1 – derül ki a Rádió 1 reklámidejét értékesítő Mediatime Kft. új weboldaláról.

A legújabb terjeszkedés után Kaposvár kivételével már minden megyeszékhelyen fogható lesz a hálózatos rádió, benne a Balázsék című műsorral. A Mediatime Kft. bejelentette azt is, hogy várhatóan márciustól Kaposváron is fogható lesz a Rádió 1.

Mint arról beszámoltunk, a múlt hét óta Velence-tónál is elérhetővé vált a Rádió 1. Velencén a Médiatanács szabálytalan rádiós pályázatának köszönhetően jutott frekvenciához a Rádió 1.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások