Rádió 1

Rádió 1 újabb városokban

Nem sokára minden megyeszékhelyen elérhetővé válik a hálózatos rádió. Múlt hét óta is újabb frekvencián kezdték meg a sugárzást.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Február 4-én, tegnap az FM 96,7 MHz-es frekvencián Tatabányán is elindult a Rádió 1 – derül ki a Rádió 1 reklámidejét értékesítő Mediatime Kft. új weboldaláról.

A legújabb terjeszkedés után Kaposvár kivételével már minden megyeszékhelyen fogható lesz a hálózatos rádió, benne a Balázsék című műsorral. A Mediatime Kft. bejelentette azt is, hogy várhatóan márciustól Kaposváron is fogható lesz a Rádió 1.

Mint arról beszámoltunk, a múlt hét óta Velence-tónál is elérhetővé vált a Rádió 1. Velencén a Médiatanács szabálytalan rádiós pályázatának köszönhetően jutott frekvenciához a Rádió 1.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

NMHH Tantusz

Tantusz: Silány minőségű, alig használják, mégis 14 millió forint közpénzt emészt fel

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Tantusz nevű, távközlési (internet, tv, telefon stb.) szolgáltatási csomagokat listázó és összehasonlító oldalára a hatóság saját bevallása szerint is csupán napi 9-10 látogató lép. Ráadásul a rendszer adatai időnként nem valósak: például ott is elérhetőnek mutat széles sávú vezetékes internetet, ahol ez nincs. Megkérdeztük, ez hogyan fordulhat elő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!