HBO

Távozott az HBO sikersorozataiért felelős producer

Krigler Gábor kreatív producer felelt például az Aranyéletért. Nyolc év után búcsút mondott az HBO Magyarországnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Otthagyta az HBO Magyarországot Krigler Gábor, és januártól máshol folytatja a pályafutását – írja a SorozatWiki.

A szakember az elmúlt években olyan sikersorozatokért felelt mint a Társas játék 2. évada, a Terápia, vagy épp a pár hónapja véget érő Aranyélet. Mindegyik széria több különböző elismerést is kapott a Televíziós Újságírók Díján és mindegyik gálán az adott év legjobb magyar sorozatának választottak a szakújságírók – említette meg a SorozatWiki.

„Az HBO-nak köszönhetően az országban elsőként készíthettünk nemzetközi minőségű drámasorozatokat hazánk legkiválóbb alkotóival és szakembereivel. Soha, egyetlen vállalhatatlan szakmai kompromisszumot nem kellett kötnöm az alkotás során, és a lehető legideálisabb körülmények között dolgozhattam a Társas játék, a Terápia és az Aranyélet készítésekor, illetve számos egyéb sorozatterv fejlesztése közben. Meghatározó élmény volt ez a nyolc év, rengeteget fejlődtem és tanultam, de minden szériának eljön a fináléja. Hamarosan új sorozat veszi kezdetét, a pilot epizódon már dolgozom”

– nyilatkozta Krigler.

Az HBO ehhez még egy ígéretet tett hozzá, hogy a szakember távozása nem jelenti azt, hogy leállnak a magyar sorozatok készítésével:

„Az HBO-nál nem áll meg az élet, továbbra is folytatódik a saját gyártású tartalmak fejlesztése és előkészítése”

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

tv, tévé, televízió

A magyarok 50 felett végképp tévéfüggővé válnak

A legtöbb időt sorozatokkal töltik a magyar tévénézők a Nielsen Közönségmérés legutóbbi összesített adatai alapján. A tévéfüggőség egyébként az 50 év alattiakra is jellemző, de jóval kevésbé. Sok fiatalt viszont elszipkáz az internet.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!