fbpx

tartozás

Milkovics Pál, a Pesti Hírlap tulajdonosa kezében tartja a lap 0. számát

Felszámolás alá került a Milkovics Pál-féle Pesti Hírlapot visszahozó cég

A Media1 értesülése szerint tartozásokat hagyott hátra a Milkovics Pál által a magyar sajtópiacra néhány éve újra bevezetett napilap volt kiadója, a Global Post Hun Kft., melynek nemrég elrendelte a felszámolását a bíróság. A cég hitelezői futhatnak a pénzük után, de kevés az esélye, hogy sikerrel.

Gerényi Gábor, Ungár Péter és az elérhetetlen Azonnali.

Egy német cég letörölte az Azonnali.hu archívumát és Ungár Péteréket okolja a történtekért – az adatok egy része végleg elveszett

Már több hete, hogy a Media1 megírta: eltűnt az internetről a tavaly bezárt Azonnali nevű hírportál, illetve elérhetetlenné vált az oldal teljes tartalma. Pár héttel ezelőtt még Ungár Péter LMP-s politikus, a portált kiadó Azonnali Média társtulajdonosa gyors, néhány órán belüli helyreállítást ígért lapunknak, de ez azóta sem valósult meg, sőt a Media1-nek nyilatkozó német tárhelyszolgáltató, a Hetzner Online szerint arról van szó, hogy Ungár Péter és Gerényi Gábor cége nem fizette ki az internetes szolgáltatás számláját, ezért az internetes cég törölte a tartalmát. Gerényi Gábor furcsának találja a németek hozzáállását, illetve több mindent is vitat a németek állításai körül. Az már most látszik, hogy az adatoknak csak egy részét tudják megmenteni, és arra is várni kell még egy darabig.

Jelen című hetilap

Jelentős számlatartozás miatt bontott szerződést a Jelennel a nyomda, ahol mostanáig a hetilap készült

A Media1 információi szerint azért nem jelenik meg ezen a héten a Lakner Zoltán főszerkesztette Jelen című hetilap, mert az újságot mostanáig előállító nyomda úgy döntött, nem hitelezi tovább a kiadót annak jelentős összegű, több tízmillió forintot elérő elmaradt számlatartozásai miatt. Tóth Ákost, a kiadó ügyvezetőjét kérdezte a Media1 az ügyről, aki ezt nem is tagadta, de biztosított bennünket, hogy az újság a jövő héttől újra meg tud majd jelenni egy másik nyomdánál, és az eddigi nyomda felé keletkezett tartozást is rendezni fogják.

a Budai Vár területe Budapesten

300 lakás maradhat internet nélkül a budai Várban

A budai Várban élők vezetékes internetszolgáltatását 2017 óta biztosító, az EuroCable Magyarországhoz tartozó VárTelecommal a korábbi, fideszes polgármester idején nem dokumentálták a kontraktust, ezért a cég csak szóbeli megállapodás alapján végzi a munkát, azt is ingyen, mert az I. kerület évek óta nem fizeti ki számára a szolgáltatást.

Pesti Hírlapot terjesztenek egy virágárusnál 2020. május végén

Jogi lépéseket tesz a Pesti Hírlap ellen egy újságíró

A Brit Media vezetősége a Media1-nek azt állítja, nem állnak szerződéses kapcsolatban az illetővel, csakhogy a Pesti Hírlap oldalán jó pár cikke megtalálható annak az újságírónak, aki azt állítja, hónapok óta nem fizetik ki a munkája utáni számlákat, és jelentős tartozást halmoztak fel felé. Az újságíró jogi lépésekre készül a médiavállalat ellen, de a médiavállalat is jogi lépéseket helyezett kilátásba vele szemben jó hírnév megsértéséért.

Bayer Zsolt a HírTV-ben

Végrehajtó vasalta be Bayer Zsolt jobboldali publicistán a Hadházy Ákosnak a bíróság által megítélt kártérítést

A bíróság által kirótt 300 ezer helyett végül még a végrehajtási költséget is, a tartozással együtt összesen 379 ezer forintot emelt le a bírósági végrehajtó a jobboldali publicista bankszámlájáról. Bayer Zsolt korábban meglehetősen vulgáris kifejezést használva azt mondta, sikertelen lesz ellene a végrehajtás.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások