fbpx

felolvasás

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a Blikknek adott interjúban

Szembesítettük Marsi Anikó vádlottat, a Tények műsorvezetőjét Marsi Anikóval, a TV2 hírolvasójával

A Media1 megkérdezte Marsi Anikótól, Gönczi Gábortól és Andor Évától, a TV2 Tények műsorvezetőitől, valamint a TV2 sajtóosztályától, hogy igazat mondott-e Marsi Anikó az ellene is zajló büntetőper vallomástételekor, amikor azt mondta a bíróságnak, hogy ő csak egy riporter, aki felolvassa az elé tett híreket, hiszen a Blikknek adott interjújában nemrég arról beszélt kamerák előtt, hogy vérprofi televíziós újságíró, aki nem csak felolvassa a híreket.

Gönczi Gábor és Marsi Anikó, a TV2 Tények műsovezetői

Becsatolják bizonyítékként Marsi Anikó vádlott büntetőperéhez a Blikknek adott videós interjúját

Becsatolja a Marsi Anikó és több TV2-s munkatársa ellen zajló büntetőperben Marsi Anikó szavahihetőségének megkérdőjelezésére bizonyítékként a Czeglédy Csaba Ügyvédi Iroda azt a néhány nappal ezelőtti, a Blikknek adott videós interjút, amelyben Marsi olyan vérprofi televíziós újságírónak nevezte magát, aki nem szimplán csak felolvassa a híreket. Marsi Anikó ugyanis a bírósági vallomásában még azt állította, hogy ő csak felolvassa az elé tett híreket.

Hírstart Robot Podcast

Mesterséges intelligencia készíti a Hírstart új podcastját

A Hírstart új podcast szolgáltatásában egy női mesterséges intelligenciás robot megszerkeszti, majd felolvassa nap mint nap a híreket. Ez nem csak látássérültek számára jelenthet fontos tájékozódási eszközt, de azoknak is hasznos lehet, akik a rádiókban hallható központi MTI-hírszolgáltatás helyett útközben az internetes világ legfrissebb híreit hallgatnák.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások