fbpx

chatgpt

Újságnyomtatás egy modern nyomdagépen.

Tisztújítás volt a Repropressnél

A Magyar Lapkiadók Reprográfiai és Szomszédos Jogi Egyesülete, ismertebb nevén a Repropress Egyesület, a sajtókiadók közös jogkezelő szervezete közzétette a korábbi ciklusról készített beszámolóját is. Beszámoltak arról is, hogy tovább tárgyalnak a Google-lel és a Metával, hogy a magyar médiumok jogdíjat kapjanak.

ChatGPT-vel készült prédikáció a dömösi templomban

ChatGPT-vel készült a dömösi pap prédikációja

A ChatGPT-t, az utóbbi idők legfelkapottabb tech újdonságát, a mesterséges intelligenciás chatrobot Magyarországon is egyre többen használják, már egy templomban is kipróbálták. A Deutsche Welle riportjából több más érdekesség is kiderül.

Egy férfi sziluettje, aki okostelefont tart, melynek kijelzőjén a ChatGPT logója látható.

Németországban is felmerült a ChatGPT betiltása

Németország követheti Olaszország példáját, és adatbiztonsági okokra hivatkozva betilthatja a ChatGPT-t, ha arra szükség van, erről beszélt a Handelsblatt című lapnak a német adatvédelmi biztos.

Forgács Mariann, a Be Social ügyvezetője és Szalay Dániel, a Media1 főszerkesztője

A kék pipa és ami mögötte van: interjú Forgács Mariannal a social media legújabb trendjeiről

Megérkezett a Twitter Blue, amiről olyan sokat lehetett hallani mostanában – de miért jó mindez konkrétan és hová vezet mindez? Hová tartanak a közösségi médiás platformok, mik a trendek manapság? Mi újság manapság a Tiktok, a YouTube, a Facebook, az Instagram, a már említett Twitter és a többi platform körül? Van-e még esélye annak, aki manapság szeretne influenszerré válni? Hogyan hat a mesterséges intelligencia, például a ChatGPT a social mediára?

A ChatGPT-t egy nagyító segítségével egy képernyőn vizsgáló kéz.

Betiltották a ChatGPT-t Olaszországban

A mesterséges intelligenciával dolgozó ChatGPT nevű chatrobot már holnap elérhetetlenné válhat az itáliai felhasználók számára.

A ChatGPT magyarázkodása az adatszivárgásról.

Adatszivárgás történt a ChatGPT-n

Az OpenAI kiadott egy közleményt, amely szerint a ChatGPT mesterséges intelligencia alapú szolgáltatás múlt hétfői átmeneti leállása következtében a felhasználók egy kis százalékának kiszivároghattak a fizetési adatai. Ha előfizetett a ChatGPT Plus-ra, akkor ez önt is érintheti.

Egy okostelefon képernyője a chatGPT mesterséges intelligencia-alapú chatbot logojával.

Nincsenek tisztában a felhasználók a ChatGPT kiberbiztonsági kockázataival

Világszerte rohamléptekkel nő a ChatGPT nevű mesterséges intelligenciás chatrobot népszerűsége, a médiában megjelenő hírek azonban csak az alkalmazás intelligens válaszokat generáló tulajdonságát emelik ki, miközben egy kiberbiztonsági cég szerint a fogyasztók előtt nem ismert a szolgáltatás veszélyes oldala.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások