Stret Kitchen húsvéti különkiadás napilapos formátum

A Steet Kitchen napilap-formátumú újságot készít

A Fördős Zé szakmai vezetése mellett működő gasztrocsapat egy új, napilap-formátumú húsvéti kiadvánnyal jelentkezik, valamint Green Kitchen néven egy olyan aloldalt is indítottak, mely fenntarthatóbb és egészségesebb étkezéssel foglalkozik.

Márciusban két újdonsággal is jelentkezik a Street Kitchen csapata. Ezek egyike a Green Kitchen aloldal elindítása, mely azoknak kíván segítséget nyújtani, akik fenntarthatóbb és egészségesebb étkezést vezetnének be az életmódjukba, esetleg valamilyen ételérzékenységgel küzdenek.

A hagyományos receptek mellett eddig is számtalan vegetáriánus fogás, valamint egészséges életmódot támogató recept volt elérhető a Street Kitchen oldalán, márciustól azonban még kiemeltebben foglalkozik mindezzel – valamint a fenntarthatóság kérdésével – a gasztrocsapat.

„A fenntarthatóság napjaink egyik legégetőbb kérdése, ahogy az egészséges életmód is egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban. Többek között ezért hívtuk életre a Green Kitchen elindítását, ahol számos vegetáriánus és vegán recept érhető el. Ezeken kívül glutén- és laktózmentes ételek receptjeivel, maradékmentő ötletekkel is jelentkezünk a streetkitchen.hu/greenkitchen aloldalon. Azonban a Green Kitchen nem csak receptekkel foglalkozik: megmutatja, hogyan lehet fenntarthatóan élni a mindennapokban, alternatívákat ad a csomagolásmentes vásárlásra, és számos olyan helyet mutat be, amelyek „zöld” szemléletükkel példamutatóak lehetnek mindenki számára  – mondta Fördős Zé, a Street Kitchen szakmai vezetője.

GreenKitchen vegán étel: karalábés gombás rizottó
Vegán étel, karalábés gombás rizottó a GreenKitchentől

A csapat nemcsak ezen, hanem egy húsvéti tematikájú, napilap-formátumú kiadványon is dolgozott az utóbbi időben.

„Magazinunk rendhagyó formátumban jelenik meg húsvét alkalmából: egy könnyedebb, tavaszi számmal jelentkezünk, méghozzá napilap-formátumban. Ez a szám telis-tele van klasszikus és elsőre meglepő ételekkel, amik legalább annyira jól mutatnak a húsvéti asztalon, mint az eddig megszokott változatok. A böjti időszaktól kezdve a brutális fogásokon át a legjobb desszertekig és vendégváró italokig minden megtalálható benne, valamint érdekes cikkek is helyet kaptak a lap hasábjain. Az újságban közel 50 friss, színes, tavaszi recept található, na és persze a napilapok meghatározó elemei sem maradnak ki, így gasztro horoszkóppal és keresztrejtvénnyel is készültünk”

– tette hozzá Fördős Peti, a napilap-formátumú különkiadás megálmodója a ma megjelent magazin kapcsán.

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1 hírportálon.

Ne maradjon le a híreinkről, iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Mielőtt távozna...

Kérje ingyenesen napi hírlevelünket és naponta elküldjük e-mail fiókjába a legfrissebb híreinket!

Adatvédelmi beállítások