fbpx
A Rakuten Viber és a Spotify együttműködése.

Ingyenes Spotify a Viber felhasználóknak

Partneri megállapodást kötött a Rakuten Viber a Spotify globális zenei streaming platformmal.

A Viber több százmillió felhasználójának kínál három hónapos ingyenes próbaidőszakot a Spotify Premium előfizetéshez.

A Viber jelentős piaci részesedéssel rendelkezik a közép- és kelet-közép-európai, valamint az ázsiai és csendes-óceáni régiókban, egyes országokban pedig a penetráció elérte a 98 százalékot. A Spotify kihasználja a Viber kulcsfontosságú piacait, hogy serkentse a növekedést ezekben a kiaknázatlan régiókban.

„Nagyon örülünk, hogy a Spotify minket választott ki arra, hogy megosszuk ezt a lehetőséget a Viber legnagyobb piacain”

– mondta Ofir Eyal, a Rakuten Viber vezérigazgatója, aki hozzátette:

„A Vibernél mindig olyan szórakoztató funkciókat szeretnénk nyújtani a felhasználóinknak, amelyeket könnyű használni, és ez az ajánlat pontosan ezt teszi. A Viber tovább erősíti szuperalkalmazás státuszát azzal, hogy a globális vállalatok erős és kiemelt partnerévé válik.”

Marc Hazan, a Spotify üzletfejlesztési és partnerségi alelnöke elmondta:

„Nagyon izgatottak vagyunk a Viberrel való együttműködés miatt. Szenvedélyes felhasználói közösséggel rendelkeznek azokon a piacokon, ahol a platformunk növekedését tervezzük. Ezzel a partnerséggel a Viber további értéket nyújt a felhasználóinak. A Spotify több mint 100 millió zeneszámához való hozzáférésnek köszönhetően a Viber felhasználói amellett, hogy meghallgathatják az általuk kedvelt zenéket, új előadókat is felfedezhetnek.”

Ez az ajánlat Európa, Közel-Kelet és Ázsia kiválasztott országaiban a Viber-felhasználók számára lesz elérhető. A jogosult felhasználók ezekben az országokban három hónapos ingyenes prémium előfizetést aktiválhatnak – olvasható a Media1.hu-hoz eljuttatott közleményben.

A felhasználók számos Viber alkalmazáson belüli promóciós megoldáson keresztül aktiválhatják majd az ajánlatot: natív és rich media hirdetések, bannerek a „Felfedezés” képernyőn, alkalmazáson belüli üzenetek, posztok a Viber hivatalos helyi csatornáin.

A partnerségben részt vevő országok: Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, Olaszország, Szlovákia, Görögország, Magyarország, Lengyelország, Csehország, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Montenegró, Irak, Fülöp-szigetek és Vietnám.

Az ajánlat eléréséhez szükséges ellenőrizni, hogy a Viber alkalmazás legújabb verziója van-e telepítve.

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: A Rakuten Viber és a Spotify együttműködése. Fotó: Viber.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások