fbpx

300 óránál is több darts érkezik a Network4 sportcsatornáira

Jövőre is nézhetjük magyar kommentárral a PDC Europan Darts Tour 13 állomásból álló versenysorozatát.

Több mint 300 órányi élő darts-közvetítés érkezik 2023-ban a Network4 csatornáira. A médiacég megújította a közvetítési jogokról szóló szerződését a jogtulajdonosokkal, így 2022 után jövőre is láthatják a magyar nézők a PDC Europan Darts Tour 13 állomásból álló versenysorozatát, köztük a budapesti Hungarian Darts Trophy-t – áll a csatorna pénteki közleményében.

Mint írják, „Magyarországon évek óta nő a sportág követőinek tábora, a közvetítések 2022-ben is jelentős nézettséget hoztak.” A versenyen ott lesznek a nemzetközi darts legnagyobb sztárjai, a budapesti fordulóban pedig természetesen a magyar versenyzők is csatlakoznak melléjük. A versenyeket a Network4 csatornáin (Arena4, Match4), valamit a Net4+ online sportstreamingszolgáltatón lehet követni.

„Nagyon örülök annak, hogy továbbra is mi hozzuk el Magyarországra a PDC egész éven át tartó kiváló sorozatát, amely a jogtulajdonos ígérete szerint jövőre a közvetítések színvonalában is felzárkózik a legrangosabb tornák képi világához. Külön öröm számunkra, hogy a szurkolóknak mindig kiemelten fontos budapesti verseny is nálunk lesz látható, terveink szerint megszólaltatjuk majd a három nap alatt a legnagyobb hazai és külföldi sztárokat is”

– mondta Misur Tamás, a Network4 sport-főszerkesztője.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások