fbpx
rúzsos száj

Ebben lakozik a szájkontúrceruza ereje (x)

Ugyan egy rúzstól telt és ragyogó lesz az ajkad, nagy eséllyel maszatolódik el vagy folyik szét, nem beszélve a szinte biztosan bekövetkező kopásról.

Egy szájkontúrceruza alkalmazásával azonban ezekről a problémákról egy csapásra elfeledkezhetsz! Nézzük meg, miért érdemes rendszeresen használni a sminked elkészítése során!

Csábító ajkak szájkontúrceruza segítségével

A dús, ápolt és tökéletes színű ajkak titka a szájkontúrceruza alkalmazásában rejlik. Néhány pillanat leforgása alatt tökéletes kontúr varázsolható a segítségével, ami aztán egész nap kitart majd. Ha szeretnéd kipróbálni, válassz egyet a DOUGLAS webshop ajaksminktermékei közül!

Fontos, hogy a kiválasztott szájkontúrceruza kellőképpen hegyes legyen, hiszen kis területen kell precíz munkát végezni vele. A legjobb ezért, ha minden használat előtt kihegyezed. Hogy mindig bevetésre készen álljon, tartsd hűtőben.

A termék használatának előnyei

A szájkontúrceruza a teltebbé, egyenletesebbé tétel mellett számos más funkcióval is rendelkezik. Alkalmas például a vékonyabb ajkak dúsítására, de az aszimmetria ellensúlyozása is megoldható a segítségével.

Előnye továbbá az is, hogy megakadályozza a rúzs szétfolyását és szétszaladását a száj körüli ráncokba. Ennek különösen az idősebb és szárazabb ajkakkal rendelkező hölgyeknél van jelentősége. Hasznos azonban mindenkinek, hiszen fokozza a tartósságot és kiemeli és fokozza a rúzs színét.

Ezen kívül akár az ajak teljes felülete is befedhető vele, ezzel pedig sokkal tartósabbá és élénkebbé tehető a rúzs színe. Használd alapozóként a rúzs alá és csodás eredményekre számíthatsz. Ha matt hatásra törekedsz, akár rúzs nélkül, önmagában is használhatod. Ha azonban ragyogásra, csillogásra vágysz, szájfénnyel együtt is kipróbálhatod.

Szájkontúrceruzák széles választékban

Minden esetben olyan szájkontúrceruzát érdemes választani, amely harmonizál a rúzs színével. Manapság azonban megjelent egy olyan trend, ami az eltérő színek alkalmazását szorgalmazza. Kísérletezgess bátran, és egy világosabb rúzshoz használj például egy sötétebb kontúrceruzát.

Festhetőek például ombre ajkak is, ami azt jelenti, hogy a sötét szájkontúrceruza mellett egy halvány rúzs kerül alkalmazásra, a kettő színe pedig összemosódik. Ez pedig igen divatos hatást képes nyújtani.

Emellett népszerűek a nude árnyalatok is, amely minden rúzshoz jól passzol, mégis természetes hatást kelt. Ráadásul szinte észrevétlenül teszi vastagabbá az ajkakat. Ha szeretnél tökéletes ajkakat varázsolni magadnak nap mint nap, a sminktermékeid közé szerezz be egy szájkontúrceruzát is és élvezd ki az előnyeit!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások