fbpx

A Klasszik Rádióban indít műsort a Danubia Zenekar karmestere

Hámori Máté péntekenként beszélget vendégeivel az ígéret szerint tulajdonképpen mindenről.

Új terepen mutatkozott be Hámori Máté, a Danubia Zenekar művészeti vezetője: a karmester rádióműsort indított a Klasszik Rádióban.

Péntek esténként 19 órától a Semmi komoly című műsorban a Liszt Ferenc-díjas karmester művészekkel, tudósokkal, közéleti emberekkel beszélget az ígéret szerint „művészetről, túlvilágról, jövőről, szépségről, szerelemről, gasztronómiáról és minden másról” – derült ki a rádió pénteki közleményéből.

„A műsor nem klasszikus értelemben vett interjú, hanem valós beszélgetés, kötetlen eszmecsere olyan emberekkel, akiket jól ismerek és tisztelek, és akikkel már korábban is összesodort valamilyen formában az élet. Mondhatjuk azt is, hogy két barát beszélget az őket érdeklő szép és akár mások számára feleslegesnek tűnő dolgokról”

– nyilatkozta a műsorról Hámori Máté.

A műsor vendége volt már Kolonits Klára operaénekesnő, Cserna-Szabó András író, Horvát Lili filmrendező vagy Janklovics Péter humorista, és a művészvilág más izgalmas személyiségei, most pénteken például Zombola Péter Junior Prima és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző ül mikrofonhoz.

A péntek esti rádiós sugárzás után a beszélgetések podcastként az összes streaming szolgáltató platformján is visszahallgathatók.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások