fbpx
Sommer Ádám, a Praktiker Kft. új marketing, PR és online szolgáltatások igazgatója.

A Lidltől érkezett a Praktiker Magyarország új marketingigazgatója

Sommer Ádámot nevezte ki a Praktiker Kft. új marketing, PR és online szolgáltatások igazgatójának – közölte a barkácsáruház.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Mint a Media1-hez kedden eljuttatott közleményükben írják, a szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik FMCG területen, és tagja a Marketing Döntéshozók Klubjának is. Az új marketingigazgató elmondta, hogy célja a Praktiker márka erősítése a vevőélmény fejlesztésén keresztül.

A szakember a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerezte meg Kereskedelem és Gazdaság diplomáját marketing szakon. Ezt követően az üzleti döntéshozatalra specializálódott mester fokozatát szerezte meg a Pécsi Tudományegyetemen, majd elvégezte a dániai Aarhus Üzleti Iskola Erasmus ösztöndíjprogramját.

Pályafutását 2001-ben a Heinekennél kezdte, majd a Nestlé Ice Cream Hungária brand- és marketing menedzsereként folytatta. 2008-tól ismét a söriparban, a Dreher Sörgyárak Zrt.-nél látott el marketing menedzseri feladatokat, 2015-től pedig az Lidl Magyarország marketing vezetője volt.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Sommer Ádám, a Praktiker Kft. új marketing, PR és online szolgáltatások igazgatója. Fotó: Front Page Communications.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások