fbpx
Horváth Krisztina, az RTL Magyarország új pénzügyi igazgatója.

Új pénzügyi igazgató az RTL Magyarország élén

Tapasztalt pénzügyi szakembert nevezett ki az RTL Magyarország CFO-nak.

Véglegesítette Horváth Krisztinát, az RTL Magyarország eddigi, május óta tartó interim CFO (átmeneti ideiglenes pénzügyi igazgatói) pozíciójában szeptember 1-jétől – közölte a Media1.hu-val egy csütörtöki közleményben a tévétársaság.

A szakember több mint 30 éves, több szektoron átívelő vezetői tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott a pénzügyi, az infokommunikációs és az energia szektorban is. 25 évet töltött a Raiffeisen Banknál, vezette a Cisco Systems magyarországi vállalatát, az RTL-t megelőzően pedig ELMŰ-ÉMÁSZ Csoport igazgatósági tagja volt CFO pozícióban.

„A Krisztinával közösen eltöltött néhány hónap igazolta, hogy nagyon jól tudunk együttműködni, kiváló szakmai és vezetői tapasztalatával sikerrel tudjuk majd véghezvinni a vállalatot megújító terveinket”

– mondta el Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a kinevezés kapcsán.

Az RTL pénzügyi vonatkozású területeit is érintő vállalati transzformációja Horváth Krisztina közreműködésével folytatódik majd a jövőben – zárta közleményét a vállalat.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Horváth Krisztina, az RTL Magyarország új pénzügyi igazgatója. Fotó: RTL sajtószoba.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások