fbpx
Kevin Spacey.

Mégsem a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey lesz a tatárjárásról szóló film főszereplője

A film a Nemzeti Filmintézet (NFI) 1,26 milliárd forintos gyártási támogatásával készül Horváth Áron és Joan Lane forgatókönyvéből, és várhatóan ősszel kezdik forgatni.

Nem Kevin Spacey lesz az „1242 – A Nyugat kapujában” című, magyar rendezésű film főszereplője – erről Bill Chamberlainre, a film producerére hivatkozva írt a Variety, melyet a Telex szemlézett.

Mint arról a Media1 beszámolt, májusban derült ki, hogy Spacey a Soós Péter által rendezett filmben egy olasz bíborost, a film főgonoszát fogja játszani.

A rendező ekkor elmondta: szerinte nem aggályos, hogy egy olyan színésszel fog együtt dolgozni, aki gyakorlatilag lenullázta hollywoodi karrierjét, miután többen is szexuális zaklatással vádolták meg, sőt, a színészt zseninek nevezte.

Kevin Spacey.
Kevin Spacey. Fotó: stock / Depositphotos

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki fogja átvenni a főszerepet, de Chamberlain szerint már zajlanak a tárgyalások.

A Telex hozzátette: Spacey ellen négyrendbeli szexuális zaklatás és egy rendbeli beleegyezés nélküli szexuális tevékenységre való rábírás miatt emeltek vádat az Egyesült Királyságban. Spacey tegnap, csütörtökön Londonban mind az öt vádpontban ártatlannak vallotta magát. Az Egyesült Királyságban jövő év június 6-án áll bíróság elé, a tárgyalás várhatóan három-négy hétig tart majd.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Kevin Spacey. Fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások