fbpx
műanyag játéktároló

Hogyan tároljuk rendszerezetten a gyerekjátékokat? (x)

Melyik anyuka vagy apuka ne ismerné azt az állapotot, amikor a pár órával ezelőtti kitakarított szobába belépve nyoma sincs a rendnek, minden játék, ruha, kacat egymás hegyén-hátán hever? 

Egy gyerekszobában gyakorlatilag évekig nem lesz tartós rend, csak hellyel-közzel, ideig-óráig lehet lehet valamilyen rendszert vinni a káoszba.

Ezt a rövid ideig tartó állapotot igyekeznek elnyújtani a különböző műanyag játéktárolók, melyek egyszerre több célt is szolgálnak.

Praktikus kiegészítő már a korai évektől kezdve

Amikor gyerek érkezik a családba, először a babának csak néhány holmira van szüksége, jobbára ezek inkább ruhadarabok vagy egészségügyi felszerelések. Aztán, ahogy a babából totyogó lesz, úgy nyílik ki a világ a számára, és megjelennek a gyerekszobában a különböző csörgők, építőelemek, finommotoros mozgást fejlesztő tárgyak, amelyeket már bizony el kell pakolni valahová.

Az óvodás évekkel egyidejűleg már lépni sem fogunk tudni a szobában sehová, ilyenkor már kézzelfogható igény mutatkozik a különböző tárolók beszerzésére. Ha időben elkezdjük a gyermek szeme láttára ilyen tárolókba pakolni a kis kincseit, akkor egy idő után neki is az lesz a kívánsága, hogy abba tegyük, illetve előbb-utóbb ő is megtanulja, hogy saját maga hogyan rendszerezze a dolgait.

A Curver.hu játéktárolói nagyon aranyos mintával vannak ellátva, így biztosítják, hogy a gyerkőc első látásra megkedvelje az adott dobozt. Az évek múlásával mindig lesz valami, amit ebben a tárolóban tud majd elhelyezni, szinte nélkülözhetetlen lesz számára ez a darab. És a szép kis minták a tárolókon is ezt támogatják. Találhatunk baglyos, halacskás, oroszlános játéktárolót, mindegyik élénk színvilággal.

Szinte egy egész történetet mond el a Deco Stockholm tárolódoboz, mindegyik oldalán más rajzokkal. Mintha meséből vett képkockákat látnánk a dobozra kiterítve, csodálatos alakokkal és színvilággal.

Multifunkcionális tárolás

A műanyag játéktárolókba bármikor bármit el tudsz pakolni, apróságoktól kezdve a babákig, nem kérdéses, hogy mennyire hasznos tartozékai lesznek egy gyerekszobának, pláne ott, ahol több gyerek is van. Sokszor már nem lehet elférni a rengeteg plüssállattól, melyek egy része elhelyezhető ezekben a tárolókban.

Ha valaki többfélét szeretne, akkor csoportosíthatja is a dolgait, hogy melyik mintájú dobozba mit rak el, vagy akár azt is lehet, hogy a baglyos doboz az egyik gyereké, a halacskás a másiké lesz. Fiús anyukák is ismerik azt az érzést, hogy a gyerekek mellett mindig doboz- és tárolóhiány van. Állandóan el kell pakolni valahová a tengernyi legodarabkát és kisautót, vagy pedig rálépünk és az bizony fájni fog.

Sokan a cipősdobozokat használják tárolóként, de valljuk be őszintén, ezek nem sokáig állják a próbát, főleg egy gyerekes családban. A Curver.hu műanyag dobozai masszívak, strapabíróak, időtállók és eltérő méretekben is be tudjuk őket szerezni. Kezelésük sem igényel hosszabb folyamatot. Ha poros lesz, elég egy ronggyal letörölni, ha pedig piszkos lesz, könnyen le lehet mosni egy szivaccsal.

(x) hírdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */