fbpx
AMC+, AMC Plus.

Jövőre érkezik a régiónkba az AMC saját streaming szolgáltatása

Helyi tartalmakat is készítenek majd az AMC+ platformra.

Jövőre kezdi el bevezetni Közép- és Kelet-Európában az AMC Networks International a saját streaming szolgáltatását, az AMC+ platformot – számolt be az mmonline.

Az AMC+ (AMC Plus) felülettel kapcsolatos tervekről Málnay B. Levente, az AMC Networks Közép- és Észak-Európáért felelős ügyvezető alelnöke beszélt a NEM Dubrovnik konferencián. A szakember jelezte:

a streaming szolgáltatás jövőre rajtol majd a közép- és kelet-európai régióban, és az amerikai produkciók mellett helyi tartalmakat is kínál majd az előfizetőknek.

Málnay B. hozzátette: helyi filmeken is dolgoznak, ugyanakkor a vállalat kis lépésekkel halad majd, amikor nagy költségvetésű produkciókról lesz szó, hiszen az AMC+ nem annyira a nagy globális piaci szereplőkkel – mint például a Netflix – akar majd versenyezni, hanem népszerű amerikai tartalmak kiegyensúlyozott kínálatát hozná el a térségbe.

AMC+, AMC Plus.

Az AMC régiós vezetője arról is beszélt a portál szerint, hogy több disztribútorral készülnek együttműködésre az AMC+ terjesztésére, köztük kábeltévé és műholdas tévészolgáltatókkal.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások