fbpx
Adam Nykles, a Publicis Le Pont Chief Data Officere.

Új, adatokért felelős vezetőt nevezett ki a Publicis Le Pont

Feladata az innovatív, hatékony és adatalapú megoldások kidolgozása lesz.

A Sásdi Helga társvezette Publicis Le Pont Chief Data Officerévé (CDO) nevezték ki Adam Nyklest – közölte a Media1.hu-val az ügynökség közleményben.

Mint írták, Nykles, aki hasonló pozícióban dolgozott a cégcsoport cseh részlegéhez tartozó KINDRED kötelékében, mostantól szoros munkakapcsolatban áll majd a cégcsoport magyar, cseh és lengyel szakértői központjait egyesítő formáció vezetőségével és helyi piaci adatspecialista csapataival.

A szakember tizenkét éves tapasztalattal rendelkezik, melyet a digitális marketing különböző területein, a média, a programozott hirdetési, az AdTech és a MarTech platformok, valamint az adatalapú digitális átalakulás témakörében szerzett. Az elmúlt három évben a Groupe Data and Technology Practice Center of Excellence-ét irányította Prágából (ez a szervezeti egység ma a Le Pont részét képezi), emellett ő vezette egy globális autóipari ügyfél 40 piacot érintő perszonalizációs és CRM központját, valamint többféle regionális és globális ügyfélprojektet is a fogyasztási cikkek, a távközlés és az autóipar területén.

„Ma az ügyfeleink érdekében végzett minden tevékenységünk középpontjában adatok állnak. Rendkívül izgalmasnak találom, hogy lehetőségem lesz egy specialistákból álló nagyobb csapat tagjaként dolgozni, és velük összekapcsolódva, szinkronban működve még hatékonyabb adatalapú szolgáltatásokat nyújtani. Azon fogunk dolgozni, hogy szilárd stratégiával segítsük a marketingtechnológiák és az adatkezelési rendszerek beillesztését ügyfeleink vállalati struktúrájába”

– nyilatkozta Adam Nykles.

„A Publicis Groupe az évek során komoly sikereket ért el az adatvezérelt területeken a kelet- és közép-európai régióban. Erre a szilárd alapra építve szeretnénk ügyfeleinknek segíteni abban, hogy minél hatékonyabban kiaknázzák vállalkozásuk platformvilághoz kapcsolódó növekedési potenciálját. Adam óriási tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing világában, így ideális jelölt volt arra, hogy segítsen nekünk előre lépni ezen a területen”

– mondta Gabriel Zábušek, a Publicis Groupe CEE és a Publicis Le Pont technológiai igazgatója.

„A Publicis Le Pont-nál arra törekszünk, hogy gyors, hatékony és a fogyasztót előtérbe helyező hozzáállással, partnerként vezessük végig ügyfeleinket digitális transzformációjukon. Az adatalapú megközelítés lehetővé teszi, hogy a technológiai lehetőségeket kihasználva oszlassuk el az üzleti élethez kapcsolódó bizonytalanságokat. Gabriel év eleji kinevezése után most Adam leigazolása is tovább erősíti cégünk technológiai piacvezetői pozícióját”

– fogalmazott a kinevezés kapcsán Konrad Dorabialski, a Publicis Le Pont társvezetője.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Adam Nykles, a Publicis Le Pont Chief Data Officere. Fotó: Mindminers
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások