fbpx
Vodafone felirat.

Új, mobilinternettel kiegészített otthoni internetcsomagot vezet be a Vodafone

A mobilinternet a vezetékes szolgáltatás zavara esetén lehet hasznos.

A Vodafone most bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan WiFi-hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők – közölte egy keddi közleményében a távközlési szolgáltató.

A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet

– fogalmaztak.

Akár többször is aktiválható

A korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfelek havonta automatikusan megújuló 5 gigabájtnyi belföldi adatot kapnak, illetve havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan adathozzáférést kapnak, így előre nem látható okokból történő szolgáltatás-kiesés esetén is tudnak internetezni.

Apróbb hálózati lassulások esetén a havonta elérhető és megújuló 5 gigabájt mobilinternet támogatja az úgynevezett internet-folytonosságot. Az ügyfelek a My Vodafone applikáción keresztül aktiválni tudják az úgynevezett WiFi pótló mobilinternet opciót, ami 72 óráig korlátlan adatforgalmat biztosít a havi 5 gigabájt adaton felül, zavartan internetelérést biztosítva.

Előfordulhat, hogy több alkalommal is szükség lehet a vezetékes net kiváltására. Ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül tudják újra aktiválni az ügyfelek a 72 órás korlátlanság opciót – az újbóli aktiválás sem jár extra költséggel.

A Vodafone hozzátette: az Internet Pro csomagok előfizetői a mobilinternetet biztosító SIM-kártyát már a szerződéskötéskor megkapják, így már a vezetékes internet bekötése előtt böngészhetnek. A csomagban foglalt SIM-kártya mellé egy WiFi-hotspot is vásárolható.

Az új szolgáltatás a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül minden új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el, az ezzel kapcsolatos részletek itt olvashatók.

Mint arról a Media1 ma elsőként beszámolt, a Vodafone a televíziós szolgáltatását is megújítja, és a mai naptól Egerben, valamint az ország több pontján is lekapcsolta az analóg tévészolgáltatást.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások