fbpx
Alycia Debnam-Carey (mint Alicia Clark) a Fear the Walking Dead hetedik évadában.

Jönnek az AMC-re a Fear the Walking Dead 7. évadának legújabb epizódjai – íme az előzetes

Húsvéti premierrel folytatódik a sorozat, Kim Dickens visszatérésével, aki az első négy évad egyik fő karakterét, Madison Clarkot alakította.

A Fear the Walking Dead hetedik évadának befejező részei április 18-án hajnali 3 órakor érkeznek Magyarországra, a világpremierrel egy időben, az AMC kínálatában – közölte lapunkkal a televízió egy csütörtöki közleményében. A világpremier után 22 órakor is látható lesz minden epizód, ha valaki nem szeretne fennmaradni hajnalig.

„Ha létezne a Deadmore-hegy, Kim Dickens arca rajta lenne. Madison Clark a Walking Dead univerzum egyik alapkaraktere, hősies, összetett, s közben egyszerű ember, aki ugyan harcias karakter ám egyben a jóság megtestesítője is. Kim Dickens nyers tehetsége, ereje és zsenialitása ismét felvillanyozza a Walking Dead-et, szerencsések vagyunk, hogy visszatér”

– mondta Scott M. Gimple, a The Walking Dead „univerzum” tartalomért felelős vezetője.

Az AMC a következőket írta a széria folytatásáról:

„A hetedik évad második felében már hónapok teltek el a nukleáris rakéták becsapódása óta, és Victor Strand (Colman Domingo) az egyetlen, aki a katasztrófából nyertesen került ki. Saját hűbérbirtokot épített, itt szenvtelenül válogatja meg, kinek ad esélyt az életre. A csapat többi tagja mérhetetlenül sokat szenvedett, de ebből erőt mertíve lett úrrá rajtuk az elhatározás, hogy bármit megtesznek a túlélésért. Ha kell, erőszakkal foglalják el Strand tornyát, és folytatják a mitikus hely, a Padre keresését, bár senki sem tudja, az valóban létezik-e. Alicia (Alycia Debnam-Carey) vonakodva vezeti Teddy egykori követőit, közben rejtélyes betegsége és múltbeli tetteinek következményei gyötrik. Morgan (Lennie James) abban reménykedik, hogy viszontláthatja még családját, és tudja, Alicia a kulcs a túléléshez. Alicia hadüzenete után Strand paranoiája és a személyes bosszúhadjárata erősödik, és ezzel együtt újabb és újabb fenyegetések jelennek meg”.

Egy előzetest is küldtek az új részekhez:

A Fear the Walking Dead executive producere Scott M. Gimple, a két showrunner Andrew Chambliss és Ian Goldberg, illetve Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert. A sorozatot az AMC Studios gyártja.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Alycia Debnam-Carey (mint Alicia Clark) a Fear the Walking Dead hetedik évadában. Fotó: Lauren Smith / AMC
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások