fbpx
vodka, alkohol, ital Fotó: unsplash

Prémiumminőségű vodka luxusigényekhez! (x)

A vodkát nagyon szeretni és nagyon kerülni is lehet, mégis inkább az előbbiek tábora népesebb. Hogy miért? Talán azért, mert már fiatalon szép emlékek kötődnek a vodka-narancs fogyasztásával kapcsolatos mulatozásokhoz?

Ki tudja! Bármi is legyen az igazság, az az egy biztos, hogy legyen szó akár az enyhe ízvilággal és illattal rendelkező hagyományos vodkáról, akár az izgalmasabbnál izgalmasabb ízesített változatokról, aki finom vodkát kóstol, az valószínűleg egy életre megkedveli ezt az alkoholt!

Belvedere vodka – ha valódi minőségre vágysz!

A Belvedere vodka egy kiemelkedő minőségű, prémium szintet képviselő márka a vodkák világában. Bár erősen megoszlanak a vélemények arról, hogy a lengyel vagy az orosz vodka az igazi, abban biztosak lehetünk, hogy a sok száz éves lengyel hagyományok nemhogy csorbítottak, hanem kifejezetten emeltek ennek az exkluzív italnak a minőségén. Ezt a vodkát rozsból készítik, négyszer desztillálják és kizárólag Zyrardów-ban állítják elő.

A Belvedere vodka csodás ízvilágot is nyújt az igazán ínyencek számára! A virágszirmokat, a gyümölcshéjat és a friss gyümölcsöket alkoholba áztatva különleges aromákat nyernek, amelyek feledhetetlen élményt nyújtanak!

LED-es világítás? Ennél különlegesebbet tényleg nem találsz!

A Prémium Italnagykereskedés Online vodka kínálatában megtalálod az igazán extra élményt nyújtó, különleges kék fényben úszó Belvedere vodkát, amelyre egész biztosan mindenki emlékezni fog, így tökéletes választás lehet akár egy partira vagy ajándékként! Páratlan, egyedülálló megoldás, amely még egyedibbé teszi ezt az ínycsiklandó alkoholt!

A Belvedere vodka ezáltal nemcsak ízében nyújt prémium élményt, hanem szó szerint maga a látvány is rabul ejt!

Miért is imádjuk annyira?

A könnyedsége, a sokoldalúsága miatt? Hiszen sokféle koktél készíthető belőle, s a naranccsal készített változaton túl többféle üdítő társaságában is szerencsés választásnak bizonyul. Válaszd a vodkák közül a legkiválóbb minőséget és engedd szabadjára a fantáziádat, hiszen nem kell leragadni a vodka-narancsnál vagy a vodka-martininél, ha már koktélról is szó esett!

A vodkában éppen az a különleges, hogy enyhe, szinte semleges ízének köszönhetően nagyon jól összesimul sok másmilyen, akár kifejezetten intenzív ízvilágú itallal is, legyen szó akár másik alkoholról vagy éppen egy édes üdítőről.

Itt aztán tényleg nem tréfa a minőség!

A Belvedere több Vodka Masters díjnak is a tulajdonosa, s a versenyen rengeteg másik társát előzte meg!

A különleges ízesített változatai pedig lehetővé teszik, hogy a vodka önmagában fogyasztva se váljon unalmassá, hanem mindig változó varázsával bűvöljön el minket! Citrom? Grapefruit? Vagy éppen gyömbér? Téged melyik íz hozna inkább lázba? Ha már választottál, ne feledkezz meg alaposan kiélvezni az élményt! Engedd érzékeidet szabadon! Kezdd az illat aromájával, s csak ezután következzen az ízlelés! Ugye, milyen finom?!

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások