fbpx
Wanderwell kolumbiai túra

Egy kolumbiai túrával csak többek lehetünk (x)

Az intelligenciához hozzátartozik, hogy valaki nyitott a világra. Aki teheti és jobban szeretné megismerni a bolygónkat és a különböző kultúrákat, általában utazással tájékozódik. Egy kolumbiai túra ajánlott azok számára, akik egy igazán különleges élményre vágynak.

Fontos a bőséges tapasztalás

A tudatunkat a tapasztalatunk határozza meg. Ahhoz, hogy bővítsük az ismereteinket, elengedhetetlen az újabb és újabb ismeretek szerzése, ingerek és benyomások tapasztalása. Később ezekből az összegyűjtött benyomásokból alakul ki a személyiségünk. Alapvetően azt, hogy ki mennyire szeret utazni, ezek a tényezők összessége határozza meg. Aki viszont egyszer belekóstol a túrázás ízébe, valószínűleg soha nem fogja tudni abbahagyni azt.

Az ilyen emberek mint a bélyeget, gyűjtik az élményeiket a homokos tengerparttól kezdve a magas hegyvonulatokon keresztül a legkülönbözőbb természeti kincsekig. Ezzel együtt jár a különböző kultúrák megismerése, a népszokások felfedezése és annak felismerése, hogy mennyire különbözőek, mégis hasonlóak vagyunk. Nincs jobb módszer a világ megismerésére annál, ha bejárjuk azt.

Kolumbia túra felejthetetlen élményei

A WanderWell által szervezett Kolumbia túra által egy új világba csöppenhetünk. A bogotai városnézés után a helyi járattal Pereirába/Armeniába repülhetünk, ahonnan Salentóba visz a transzfer. Itt élvezhetjük a romantikus hangulatú kisvárost és megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Egy következő alkalommal lóhátra ülhetünk és bejárhatjuk Salento környékét ahol a kolumbiai Andok látványa nyújt majd felejthetetlen élményt. Később jeepekbe pattanva Cocora-völgybe érkezünk majd, ahol egy néhány órás gyalogtúra veheti kezdetét.

Nem telhet egy kolumbiai utazás anélkül, hogy a helyi kávét meg ne ismernénk, így mindenképpen meg kell látogatnunk az itteni kávéültetvényeket és látnunk kell a termesztés és készítés technikáját. A kóstoló természetesen nem maradhat el.

Ugyancsak kihagyhatatlan látvány a Santa Rita vízesés és Medellín városa, ahol egykor Pablo Escobar drogkartellje működött.

A kirándulásból nem maradhat ki Guatapé, Medellín Szentendréje és Kolumbia legszínesebb városa, valamint Cartagena tengerparti fekvésével és a felhőkarcolóival.

Mindig törekedjünk a fejlődésre

Összességében egy kolumbiai utazással biztosan csak többek lehetünk, mint mielőtt elindultunk. Felejthetetlen élményekben és csodás látnivalókban lehet részünk, amik egy kicsit mind hozzá tudnak tenni a fejlődésünkhöz. Ha tehetjük, mindenképpen vegyünk részt egy szervezett túrán, ahol jól tervezetten vezetnek végig minket minden lényeges látnivalón, és mindig extra információkkal lehetünk gazdagabbak. Mindig jó érzés, amikor valaki leveszi a szervezés terhét a vállunkról, arról nem is beszélve, hogy ez milyen sok időt tud elvenni az ember életéből.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások