fbpx
Vittorio Gatta, a Kometa új marketingigazgatója.

Új marketingigazgató a Kometa élén

Az új szakember a spanyol leányvállalat éléről érkezett.

Vittorio Gatta 2022 elejétől tölti be a kaposvári húsipari vállalat, a Kometa marketingigazgatói pozícióját. Elődje, Rédey Iván továbbra is külső tanácsadóként segíti a céget – olvasható a vállalat a Media1-nek kedden megküldött közleményében.

Az olasz szakember mostanáig a vállalat spanyolországi cégét vezette. Legfőbb céljai közé tartozik az erős portfólió menedzsment megvalósítása, a termékinnovációk ösztönzése, valamint a marketingkommunikációs kiadások megtérülésének növelése.

Az új marketingigazgató pályafutását vezető pozíciókban töltötte, főként az FMCG (Fast-Moving Consumer Goods / gyorsan forgó fogyasztási áruk) szektorban, multinacionális és családi tulajdonú vállalatoknál. Nemzetközi tapasztalatot szerzett Spanyolországban és Oroszországban, valamint szülőhazájában, Olaszországban, legújabb megbízatása pedig Budapestre hozta őt.

Vittorio Gatta húsipari tapasztalattal is rendelkezik, hiszen a Kraft élelmiszeripari márkájához tartozó Oscar Mayer spanyolországi, majd az európai piacvezető Campofrio Food Group spanyolországi és oroszországi marketingigazgatójaként dolgozott.

Vittorio Gatta a Milánói Egyetemen politológiát tanult, majd az olaszországi SDA Bocconiban marketing szakon szerzett posztgraduális képzést, és a spanyolországi IESE Business Schoolban elvégezte a Senior Business Programot.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Vittorio Gatta. Fotó: Próbakő Kommunikáció
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások