fbpx
Westend

A Westend volt marketingigazgatóját nevezték ki a Gránit Pólus kommunikációs igazgatójának

A magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő és -üzemeltető vállalatcsoport igazgatósága több új vezető kinevezéséről is döntött.

Kovács Orsolya lett a Gránit Pólus központi kommunikációs és marketingigazgatója, ő felel mostantól a külső és belső kommunikációért és felügyeli az egyes projektek marketingtevékenységét. Kovács Orsolya korábban a Gránit Pólus marketingmenedzsere, majd a Westend marketingigazgatója volt – olvasható a Gránit Pólus közleményében.

Kovács Orsolya, a Gránit Pólus új marketingigazgatója
Kovács Orsolya, a Gránit Pólus új marketingigazgatója

Koncz Ernő, a korábbi kommunikációért felelős igazgató a jövőben a Demján Sándor Alapítvány kommunikációs és marketingigazgatójaként folytatja munkáját – tették hozzá.

Koncz Ernő
Koncz Ernő

Bejelentették azt is, hogy Gyertyánfy Miklós működési vezérigazgató-helyettesi (COO) beosztásban, a Gránit Pólus csoport tulajdonában lévő vagyonelemek teljes körű szervezeti és üzleti működtetéséért felel. Gyertyánfy Miklós több mint tíz éve tagja a menedzsmentnek, korábban vagyonkezelési igazgatóként dolgozott. Feladatai ellátásában szorosan együttműködik Lehoczky Zoltán gazdasági vezérigazgató-helyettessel (CFO).

Gyertyánfy Miklós, a Gránit Pólus működési vezérigazgató-helyettese (COO)
Gyertyánfy Miklós, a Gránit Pólus működési vezérigazgató-helyettese (COO)

Dr. Gönczy András igazgatói minőségben vezeti ezután a vállalatcsoport jogi osztályát. Elődje, dr. Sallay András az igazgatóság tagjaként látja el feladatait.

Gönczy András, a Gránit Pólus jogi igazgatója
Gönczy András, a Gránit Pólus jogi igazgatója

A Gránit Pólus közel 30 éve az egyik meghatározó szereplője a hazai ingatlanpiacnak. A Demján Sándor alapította cégcsoport igazgatósága változatlan összetételben folytatja munkáját és közleménye szerint olyan vezetői struktúrát készít elő, amellyel az új piaci lehetőségekre és középtávú terveinek megvalósítására kíván felkészülni. Az igazgatóság tagjai továbbra is Vogel András (elnök), Ágházi Gyula (vezérigazgató), Szabó Zsolt, dr. Sallay András, Kézdy György és Görföl János alelnökök változatlan összetételben folytatják munkájukat.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások