fbpx
inverter

Inverterekkel a szebb jövőért (x)

A zöldenergia egyre népszerűbbé válik a háztartásokban is. Mára a napelem rendszerek inverterei lehetővé teszik, hogy az energia a nap bármely szakában hozzáférhető legyen, és ne akadozzon az ellátás.

A változás szele

Elérkeztünk arra a pontra, amikor mindenkinek tennie kell valamit a bolygó egészségéért, hogy az élhető maradjon. Mára már rengetegen vannak, akik odafigyelnek a szelektív hulladékgyűjtésre, és egyre többen akadnak olyanok is, akik a zero waste irányzatot követik, azaz, próbálják életüket úgy élni, hogy az abszolút hulladékmentes legyen.

Ez a mai fogyasztói társadalomban, ahol a legnépszerűbb termékek műanyag tasakba vannak csomagolva, rendkívül nehéz. Sok család napelemet telepít a lakóházára, így függetlenedve részben a hálózattól. A napelemek a nap energiáját használják fel és alakítják át a háztartási berendezések működtetéséhez szükséges elektromos árammá.

Modern Fronius invertert mindenkinek!

Az új rendszerekben lehetőség van az invertereket akkumulátorhoz csatlakoztatni, így a napenergia eltárolható és éjszaka is használható. A Wagner Solar Hungária kínálatában kapható Fronius inverterek számtalan előnnyel bírnak a versenytársakhoz képest. A teljes tartalék áramellátás által akár a 3-fázisú fogyasztókat is ellátja és Multi Flow technológiája lehetővé teszi, hogy az akkumulátor töltése hálózatról és napelemről is biztosított legyen.

Telepítése könnyű és gyors, és a szervizelés sem okoz gondot a szakembereknek. Az aktív hűtés lehetővé teszi a hosszabb élettartamot, a magasabb hozamot és az alacsonyabb karbantartási költségeket. A superflex design által a telepítés nem okoz gondot a legkülönbözőbb adottságú tetőkön sem. A Dynamic Peak Manager funkció árnyék esetén is megtalálja a legjobb munkapontot, és a Smart Grid Ready elnevezésű funkció pedig szabályozza a rendszer termelését és stabilizálja azt.

A Smart Meter egyfajta okos analízist tesz lehetővé, amely az energiatermelés mellett a fogyasztást is méri, és előre szimulálható, hogy mekkora akkumulátorra van szükségünk.

Törekedjünk a környezetvédelemre!

Ismertetve a Fronius inverter előnyeit, érdemes mindenképpen emellett döntenünk, hiszen számos olyan tulajdonsága van, amely túlmutat a versenytársaién. A zöldenergia használata mellett nagyon fontos, hogy az életmódunk is megfeleljen a környezetvédelmi szempontoknak és a fenntarthatósággal összeegyeztethető legyen. A hulladékszegény háztartás, a PET palackok használata és az eldobható műanyag eszközök vásárlásának a kerülése mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a bolygónk még generációk múlva is élhető maradjon.

A megújuló energiaforrásokkal nagyon sokat tehetünk azért, hogy a Föld fosszilis készletei még sokáig élvezhetőek legyenek, és az unokáink élete is szabad maradjon a lehetőségeket tekintve.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások