fbpx
Kónya Gergely, Petró-Varga Rita és Verebély Marcell

Átszervezés volt az RTL Magyarország kreatív igazgatóságán

Több kreatív producert előléptettek, valamint új szakemberek is érkeztek a drámai és szórakoztató műsorokért felelős kreatív igazgatóságra.

Több változás is történt az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős (kreatív) igazgatóságán még novemberben – írja a SorozatWiki a médiavállalattól kapott hivatalos tájékoztatás alapján.

A Herman Péter (Pierre) által irányított részlegen Kónya Gergely, Petró-Varga Rita és Verebély Marcell kreatív producereket senior kreatív producerekké léptették elő, és Herman alatt felügyelik a jövőben a tévétársaság nem fikciós produkcióit.

  • Kónya Gergelyhez tartozott az elmúlt években a Házasodna a gazda, a ValóVilág powered by Big Brother 10. szezonja, a Főnök inkognitóban, továbbá az X-Faktor néhány korábbi évada is. Novembertől ő felügyeli az RTL minden hagyományos reality-jét.
  • Petró-Varga Rita kreatív producerként elmúlt időszakban a Konyhafőnök, a Konyhafőnök VIP és a Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök produkciókon dolgozott. Hozzá került az összes gasztroműsor, valamint bizonyos reality-k (például a Nyerő Páros) felügyelete.
  • Verebély Marcell az elmúlt években az X-Faktor, az Álarcos énekes és a Made in Karantén produkciókon dolgozott, és a novemberi hónaptól kezdődően ő felügyeli az RTL Magyarország összes nagyszabású showműsorát.

Új szakemberek is érkeztek

Kreatív producerként három új szakember is csatlakozott ősz végétől az RTL Magyarországhoz Boros Márta, Jakab Márk és Tamás Bertalan személyében. Ők korábban külsősként, más pozícióban dolgoztak a vállalatnak.

A sorozatokért felelős, fikciós részlegre Kovács Dániel Richárd főrendező mellé Zomborácz Virág is csatlakozott kreatív fejlesztő producerként. Ő az RTL Magyarország több, heti sorozatán is dolgozott korábban külsősként, így például A Tanár újabb évadain is.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Kónya Gergely, Petró-Varga Rita és Verebély Marcell
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások