fbpx
horgászat

Praktikus etetőhajó kiegészítők a problémamentes használathoz (x)

A praktikus etetőhajó kiegészítőket ismerheted meg ebben a cikkben. Érdemes tisztában lenni azokkal a lehetőségekkel, amelyek rendkívül sokat képesek hozzáadni pluszban a beszerzett etetőhajó kényelmes, hatékony és problémamentes alkalmazásához.

Úgyhogy ennek szellemében szóba kerülnek majd a pót akkumulátorok, a szivargyújtós töltők, valamint a párnázott táskák is, amelyek fontos kiegészítők az etetőhajókhoz. Külön-külön fogjuk részletezni majd azt is, hogy melyik kiegészítő beszerzése pontosan milyen előnyökkel járhat.

Megfelelő pót-akkumulátor nélkül a legjobb etetőhajó sem képes hatékonyan működni

Az etetőhajó tartozékok közül a legfontosabbak azok, amelyek a működését biztosítják. Ugyebár nem nagy titok, hogy etetőhajó vásárlásakor a készülék mellé jár egy vele kompatibilis akkumulátor. Ennek segítségével hatékonyan tud működni a hajó. Egészen addig, amíg az aksi le nem merül.

Márpedig a többnapos bojlis vagy más technikát alkalmazó horgászatok ideje alatt is elkerülhetetlen, hogy az akkumulátor energiája elfogyjon. Egy tapasztalt horgász pedig jól tudja, hogy nem árt időben felkészülni az ilyen típusú feladatokra. Méghozzá pót akkumulátorral.

etetőhajó

Vagyis amikor az első számú aksi bemondja az unalmast, azt szépen fel tudjuk tenni a töltőre. Közben pedig mehet a helyére a pót akkumulátor, az etetőhajó használata pedig annak rendje és módja szerint folytatódhat.

Sokszor bizony a szivargyújtós töltő is jól jön az etetőhajó mellé

Ahogyan azt fentebb részleteztük, az etetőhajó akkumulátor töltése előbb vagy utóbb bizonyosan esedékes lesz. Az viszont korántsem mindegy, hogy a vízparton milyen úton és módon tudjuk megoldani a töltést.

Nem mindenhol áll rendelkezésre faház vagy egyéb épület, benne elektromos hálózattal. Ilyen helyzetben életmentő lehet, hogyha egy praktikus szivargyújtós etetőhajó akkumulátor is rendelkezésre áll.

Ennek köszönhetően a lemerült akkumulátort az autó segítségével könnyen, gond nélkül és viszonylag gyorsan fel lehet tölteni. Így pecázhatunk tovább, az addigi eredményességgel.

A hozzá passzoló táska sokáig segíthet óvni és védeni az értékes etetőhajót

A praktikus etetőhajó kiegészítők közül a táska említését sem szabad kihagynunk a felsorolásból. Talán azt nem is kell túlságosan ragozni, hogy az etetőhajó bizony komoly érték, aminek a mechanikai, sőt, akár esztétikai sérüléseit is szeretnénk elkerülni. Ez a probléma elkerülhető, ha beszerzünk egy megfelelő táskát, aminek a segítségével mind a szállítás, mind pedig a tárolás egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető.

A párnázott etetőhajó táska arra is alkalmas, hogy tompítsa az ütéseket, illetve ütődéseket, amelyek akár egy sima pakolás közben is előfordulhatnak. A párnázott táskának köszönhetően bátran lehet ide-oda vinni a szerkezetet, amikor pedig szükség van rá, pikk-pakk összeállíthatjuk. Kalandra fel!

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások