fbpx
Sárdy Tibor, az RTL Magyarország új Technológiai igazgatója.

Új technológiai igazgató az RTL Magyarországnál

A szakember a Graphisofttól érkezik, ahol csaknem 20 évet töltött.

Tapasztalt szakemberrel bővül a RTL Magyarország vezetősége – Sárdy Tibor technológiai igazgatóként (CTO) csatlakozik a médiavállalathoz. A szakember november 22-től tölti be új pozícióját – derül ki a televíziós vállalat szerdai közleményéből.

„Izgalommal vegyes várakozással csatlakozom Magyarország vezető tartalomszolgáltatójához. Célom, hogy a csoport üzleti stratégiájának megvalósítását egy új, az innovációt előtérbe helyező technológiai stratégia megalkotásával, és ehhez kapcsolódó technikai és informatikai megoldások bevezetésével támogassam”

– mondta Sárdy, aki közel húsz éven át dolgozott a több mint száz országban tevékenykedő Graphisoftnál. 2000 és 2010 között IT igazgatói pozícióban, majd 2018 végéig IT és üzleti rendszerek igazgatójaként látta el feladatait. Az elmúlt pár évben független tanácsadóként segítette több nagyvállalat és startup munkáját.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Sárdy Tibor, az RTL Magyarország új Technológiai igazgatója. Fotó: RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások