fbpx
NőComment.

Új évaddal jelentkezik a NőComment! az RTLII-n

A talkshow, melynek házigazdája Liptai Claudia lesz, november 14-től tér vissza a képernyőre.

Az RTL Magyarország közleménye szerint a vasárnap esténként jelentkező NőComment! vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti.

A műsorvezető, Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője lesz Hajós András is – hozzájuk adásonként négy-négy közismert és a saját területén sikeres nő csatlakozik majd: Hadas Krisztina újságíró, Pálmai Anna színésznő, Osvárt Andrea színésznő, producer, Balázs Andrea színésznő és Balázsovits Edit színésznő. Több adásban látható lesz Tapasztó Orsolya fizikus-kutató, influenszer, Árvai Anita gasztroblogger, étterem-tulajdonos, Pirner Alma holisztikus egészség coach, Király Linda énekesnő.

Liptai Claudia, a NőComment! műsorvezetője.
Liptai Claudia, a NőComment! műsorvezetője. Fotó: Zsólyomi Norbert / RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

A NőComment! csapatához csatlakozik Szily Nóra újságíró, pszichológus, Wolf Kati énekesnő, Janza Kata színésznő, Gryllus Dorka színésznő és Tornóczky Anita, kutya viselkedésterapeuta is.

Ahogyan eddig, úgy ezután is minden adásban lesz egy meglepetés férfi vendég is.

A műsor november 14-től minden vasárnap 22 óra 15 perctől lesz látható az RTL II műsorán – az adás után pedig visszanézhető az RTL Most felületén.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások