fbpx
Budapest, 2021. október 19. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az október 23-i ünnepi programokról tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. október 19-én.

Különleges sajtótájékoztatót tartott Kovács Zoltán nemzeti kommunikációért felelős államtitkár

Az eseményről egy közösségi felületre feltöltött, pár másodperces videóból, utólag értesülhetett a magyar média jelentős része.

Sajátságos sajtótájékoztatót tartott Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár: erről ugyanis hiányzott a sajtó, vagy legalábbis annak jelentős része – írja a 444.hu.

A hírportál az államtitkár Instagramjáról értesült az Operatív Törzs ülése után megtartott sajtóeseményről, melyre ők nem kaptak meghívót – de mások se tudtak az eseményről. A néhány másodperces államtitkári videóból ugyanis kiderül, hogy nagyrészt üres székeknek beszélt az államtitkár az október 23-i eseményekről; mindössze a hátsó sorokban voltak néhányan.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár Instagram Sztorija 2021.10.19-én.
Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár Instagram Sztorija 2021.10.19-én. Fotó: Kovács Zoltán / Instagram

Az MTI beszámolt

A Media1 egyébként megtalálta a sajtótájékoztatóról szóló tudósítást a Magyar Távirati Iroda (MTI) hírei között, vagyis az állami médiát biztosan meghívták a tájékoztatóra. Két fotót is feltöltöttek (például a borítónkon szereplőt): ezek beállítása olyan, mintha sokan hallgatnák Kovács szavait.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az október 23-i ünnepi programokról tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. október 19-én. MTI/Soós Lajos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások