fbpx
zuhany

Kádparavánokkal a komfortosabb fürdőzés élményéért

Amikor felújítjuk a fürdőszobát, vagy netán egy újépítésű lakást vásárolunk, a legfontosabbak számunkra a megfelelő csempe, hideg-meleg burkolatok kiválasztása, és annak eldöntése, hogy kádat vagy zuhanykabint szeretnénk-e beépíteni. Lehetséges, hogy imádunk hosszú téli estéken forró fürdőt venni egy-egy fárasztó munkanap után, de előfordulhat, hogy inkább egy gyors zuhanyt szeretnénk csak. Ilyenkor bizony fogjuk utána a fejünket, mikor körülnézünk, hogy mit hagytunk magunk után.

A kövön tocsog a víz, a fürdőszobaszőnyegnek annyi, netán ráfolyt a törölközőkre, ruhákra, szennyestartóra is. Több időbe telik mindent elrendezni a tisztálkodás után, mint ameddig maga a zuhanyzás tartott.

Minőségi kádparavánok

Azok számára, akik szeretik a kádban történő fürdőzéseket is, ugyanakkor időnként zuhanyzásra vágynak inkább, nagyon jó kompromisszumos megoldást jelent egy kádparaván beépítése.

Mindössze néhány csavar szükséges az edzett üvegből készült kádfalakhoz, és nem kell a kád egyik csücskébe bújva, szorosan a sarokhoz tapadva zuhanyozni többé.

A Fürdőszoba-Szaniter Shop minőségi kádjai mellett a paravánok legkülönbözőbb fajtáit kínálja, melyek a Riho, Radaway, Sapho, Varioglass és Wellis márkák közül kerülnek ki általában. Tökéletes és esztétikus megoldást nyújt mindegyik a kifröccsenő víz meggátolására.

fürdőszoba szaniter

Fix vagy nyíló, egyrészes vagy többrészes

Kádak is már temérdek variációban léteznek, a kádparavánokat is ezekhez igazodva kellett megtervezni. A Fürdőszoba-Szaniter Shop is széles választékot kínál. Akik csak egy sávot szeretnének lefedni a csap vonalában vagy a lefolyónál, azok számára ajánlott az egyrészes változat.

A nagyobb felületet védelmező paravánok többrészesek, akár harmonikaszerűen nyithatóak. Léteznek teleszkópos kádfalak és kerettel ellátott változatok is. A teljes kádfelületet lefedők számára az ajtóval nyitható kádparavánok jelentik a megoldást, ahol létezik tolóajtós vagy akár kétszárnyú paraván is.

A Fürdőszoba-Szaniter Shop rendkívül nagy és változatos kínálatában mindenki talál magának megfelelő és tetsző kialakítást.

További kiegészítők

A kádparaván kiválasztásakor is nagy valószínűséggel mindenki ügyel arra, hogy az stílusában, formájában illeszkedjen a kád, a szaniterek, a fürdőszobabútorok megjelenéséhez. A Fürdőszoba-Szaniter Shop oldalán nemcsak a főbb, lényegi fürdőszobaelemeket, szanitereket, hanem a hasznos vagy épp komfortérzetünket növelő kiegészítőket is beszerezhetjük.

Gyermekek és idősebbek részére különösen fontos kiegészítői a fürdőszobáknak a fogantyúk, kapaszkodók, a különféle csúszásgátlók. Előnyös bútordarabok lehetnek a polcok, amelyekből léteznek már olyan darabok is, amelyekhez kapaszkodó is társul.

Az újdonságok sorában ismerkedhetünk meg a kádhoz vásárolható fejpárnákkal, amelyek a legkülönbözőbb kialakításokkal és akár zselés változatban is kaphatók. Segítségükkel megelőzhető a nyak merevedése, és a kádban lejjebb csúszva könnyebben el tudunk ezentúl lazulni.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások