fbpx
Tv távirányító

Bekerül az AMC tévécsatorna a Direct One alapcsomagjába

Ezzel jelentősen javul a tévécsatorna elérhetősége Magyarországon.

Megállapodást kötött a közép-európai régió több országára, köztük Magyarországra az AMC tulajdonosa, az AMC Networks International (AMCNI CNE) a Direct One műholdas szolgáltatást tulajdonló Canal+ csoporttal, így október elsejétől a műholdas televíziós szolgáltatás csatornakínálatában az alapcsomag részeként lesz elérhető az AMC film- és sorozatcsatorna – tudatta a médiaszolgáltató a Media1.hu-val hétfőn.

Ezzel az AMC a magyarországi előfizetéses háztartások 92 százalékában lesz jelen.

„Az AMC népszerűsége és nézettsége töretlenül emelkedett az elmúlt években, így nagy büszkeség számunkra, hogy a Direct One-nal kötött megállapodással ilyen mértékben növelhettük a csatorna elérhetőségét. Bízunk benne, hogy mind a kiemelkedő filmkínálat, mind az exkluzív sorozatok – mint a Better Call Saul, a Fear the Walking Dead vagy az október 4-én bemutatkozó Killing Eve – sok kellemes pillanatot szereznek majd a nézőinknek”

– nyilatkozta Hajós Balázs, az AMC Networks International terjesztésért felelős alelnöke.

A két társaság közti partnerség digitális felületekre is kiterjed. Az AMC két októberi saját gyártású sorozata, a Killing Eve és a Fear the Walking Dead on demand formában, bármikor nézhető és visszanézhető lesz a Direct Now applikációban, amelyben az eddig elérhető AMC, JimJam és Minimax on-demand tartalmakon túl hamarosan a TV Paprika és a Spektrum műsoraiból is kaphatnak ízelítőt a szolgáltató előfizetői.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Direct One közreműködésével az AMC tartalmai minden eddiginél több nézőhöz juthatnak el, és hogy ezzel is tovább gazdagíthatjuk az előfizetőink számára elérhető élmények tárházát. A csatornakínálatunk kiválasztása során a Direct One mindenkori célja az, hogy még változatosabb és minőségibb tartalmakat nyújtson a korábbi kínálathoz képest”

– el mondta Nagy András, a Direct One ügyvezető igazgatója.

A Canal+ megállapodás a magyar mellett a román, a cseh és a szlovák területeket is érinti, amelynek értelmében az AMCNI CNE valamennyi csatornája több évre stabilan bent marad a helyi Canal+-szolgáltatók, például a cseh Skylink kínálatában.

Még több hír található a Media1-en.

Borító: Pexels
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások