fbpx
Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc, a Rádió 1 Balázsék című műsorának házigazdái.

Mégsem Csíkszeredából jelentkezik a Balázsék című műsor pénteken

Néhányan a közösségi médiában támadták az egyik műsorvezetőt egy korábbi elszólása miatt.

A tervekkel ellentétben mégsem Csíkszeredából jelentkezik a Rádió 1 reggeli műsora, a Balázsék szeptember 3-án – adta hírül a Transindex a csíkszeredai városháza Facebook-posztja nyomán.

A bejegyzésben hangsúlyozzák, hogy a Rádió 1 jelezte, hogy a tervezett kitelepülést egy későbbi időpontra halasztják. Erre azután kerül sor, hogy néhányan a közösségi médiában támadták az egyik műsorvezetőt egy korábbi elszólása miatt. Attól tartottak, a szabadtéri felvételt is megzavarhatták volna.

A háborgók azt a korábbi elszólást vetették Sebestyén Balázs szemére, amikor néhány éve egy erdélyi magyar betelefonálót arra kért, hogy köszönjön el az anyanyelvén is – arra gondolva, hogy románul teszi majd. A műsorvezető akkor is elnézést kért az érintettől, és most is „rettenetes, béna, ostoba, szerencsétlen elszólásnak” nevezte az ominózus megjegyzést.

Balázsék elmondták: nem tettek le végleg arról a tervükről, hogy Erdélyből is sugározzanak műsort. Most viszont, mivel egy „hangos kisebbség” nem viszonyult barátságosan az érkezésükhöz, jobbnak látták azt elhalasztani.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: Facebook / Balázsék
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások