fbpx
Rendőrautó

Csalás miatt rendőrségi feljelentést tett az Index

Ismeretlen tettesek a hírportál nevével és megjelenésével visszaélve, hamis interjút közölve nagy hozamot ígérő befektetéseket népszerűsítettek, és pénzt csaltak ki magánszemélyektől.

A hírportál szerkesztősége több forrásból is értesült róla, hogy egy, az Index megjelenését másoló weboldalon nem létező, bitcoin alapú befektetési lehetőséget reklámoznak és értékesítenek – írja közleményében a lap.

Az oldalon számos ismert, közéleti személlyel készült, de valójában hamis interjúval igyekeznek népszerűsíteni az ígért haszon reményében az erre pénzt áldozó olvasók körében az álbefektetést.

„Az Index.hu Zrt. felhívja a figyelmet, hogy nincs köze sem a szóban forgó honlaphoz, sem másik, befektetéseket vagy egyedi ajánlatokat reklámozó oldalakhoz, amelyek nem az index.hu domain alatt futnak. Emellett azt is hangsúlyozza, hogy az Index szerkesztősége nem készített és nem jelentetett meg interjút a Bitcoin Prime elnevezésű befektetésről, valamint nem futnak ezzel kapcsolatos hirdetések az Index oldalain”

– hívja fel a figyelmet az Index.

A cég az esettel kapcsolatban megtette a szükséges jogi lépéseket.

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Pixabay
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások