fbpx
Family Guy / Fox

A Family Guy alkotójának elege van a Foxból, szívesen elvinné máshová a műsorát

Az ok a Fox News éppen Budapestre, az MCC fesztre érkezett egyik vezető arca, aki műsoraiban rendszeresen megkérdőjelezi a koronavírus súlyosságát, a vakcinák és maszkok hatékonyságát.

A leginkább a Family Guy alkotójaként ismert, de több filmet és sorozatot is jegyző Seth MacFarlane Twitteren utalt rá, hogy már nagyon elhagyná az amerikai Fox csatornát, amellyel több évtizedes munkakapcsolat köti össze – írja a Kreatív.

„Nézd, Fox, mindketten tudjuk, hogy ez a házasság már nem működik. Szex már csak évente egyszer van, nem jövök ki az anyáddal, és viszonyom van az NBC-vel.”

– szólt MacFarlane twittje, utalva arra, hogy tavaly kilenc számjegyű szerződést írt alá az NBCUniversal Content Studios-szal.

A probléma oka

A megromló viszony oka többek között a Fox News egyik fő arca, az éppen a Mathias Corvinus Collegium meghívásából Budapesten tartózkodó Tucker Carlson, akinek egyik friss véleménycikke verte ki a biztosítékot MacFarlane-nél, melyben a demokraták és az amerikai egészségügyi hivatal vezetőit vádolta meg azzal, hogy hazudtak a vírusról és a vakcinákról.

A klímaszkeptikus Carlson egyébként egy héten keresztül a fővárosunkból jelentkezik be esti műsorába, készített interjút Orbán Viktorral, a beszélgetés pedig magyar idő szerint szerda hajnalban került adásba. Emellett egy később bemutatásra kerülő dokumentumfilmhez is forgat itt anyagokat – említette a lap.

Még több hír a Media1-en!

Borítókép: Family Guy / Fox
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások