fbpx
Az Egy Hullámhosszon című podcast készítői

Podcastot indított a Noizz.hu Egy hullámhosszon címmel

Olyan, a szakmájukban kiemelkedő, alkotóerejük teljében lévő fiatal egyéniségeket mutat be az új podcast, akik ritkán fordulnak meg a hazai mainstream médiában.

Startupperek, sportolók, színészek, zenészek, húszas, harmincas fiatalok, akik méltán sikeresek. Ők az Egy hullámhosszon címmel indult új podcast főszereplői – írja a Media1-hez eljuttatott közleményében a Ringier Axel Springer Magyarország.

Hartung Attila filmrendező, Szabó Benedek, a Galaxisok magyar könnyűzenei együttes frontembere és Végh Dóri, az egyik legismertebb magyar vegán vlogger. Mindhárman maradandót alkottak a saját területükön, mégis kevéssé ismertek a széles közönség előtt. Ők lettek az új podcast első vendégei.

A csütörtökönként jelentkező portréjellegű beszélgetésekben a szerkesztők egy-egy meghívott vendég sikereire, és az eredmények mögött álló emberre hangolódnak, akit önreflexióra késztetnek. Szó esik életutakról, karrierről és generációs különbségekről is.

Pásztor Tamara műsorvezető és László Panna az első műsorban
Pásztor Tamara műsorvezető és László Panna az első műsorban / Fotó: Noizz.hu

A podcast-sorozat első adásában László Panna, a FOMO – Megosztod, és uralkodsz magyar coming-of-age dráma női főszereplője egyebek mellett elmesélte, hogyan élte meg diákként a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltását. Azt is elárulta, szerinte mennyire nehéz nőként érvényesülni a jobbára férfiközpontú magyar színész társadalomban.

Az Egy hullámhosszon eheti vendége Márton Dániel, az évtized egyik legjobb rövidfilmjének tartott „Rossz színész” rendezője, a Ricsárdgír zenekar frontembere lesz.

A műsor a noizz.hu mellett a főbb podcast platform kínálatában is elérhető.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: Az Egy Hullámhosszon című podcast készítői / Fotó: Noizz.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások