fbpx
Netpincér futár

A Tescóból is elkezdett kiszállítani a NetPincér

A NetPincér biciklis, motoros és autós futárjai segítségével akár fél órán belül megérkezhet az élelmiszer-bevásárlás.

A Tesco és a NetPincér egyelőre próbajelleggel indult együttműködésének köszönhetően a budapesti Thaly Kálmán utcai és Erzsébet Királyné útjai üzletekből, főként biciklis futárok szállítják házhoz a netpincer.hu-n keresztül megrendelt termékeket – írja a Media1.hu-hoz eljuttatott csütörtöki közleményében az élelmiszerlánc

A kiszállítás jelenleg a két kijelölt üzlet nagyjából 3 km-es sugarú körzetében érhető el.

A vásárlók 8 és 20 óra között tudják leadni a rendelésüket és körülbelül ezer termék között válogathatnak. A kínálatban a mirelit áruk kivételével hűtött élelmiszerek is találhatók, amelyeket hőszigetelt thermoboxokban szállítanak ki a futárok. A leadott rendelések azonnal megjelennek az adott üzlet rendszerében, amelyet az áruház munkatársa készít össze nagyjából 15 percen belül.

Az elérhető termékek listája – a bolti készletet követve – naponta ötször frissül. Amennyiben valamelyik kért tétel esetleg éppen mégsem érhető el, a cég egyeztet a vásárlóval, hogy kéri-e a többi termék kiszállítását. A futárok ezt követően 10-12 perc alatt házhoz viszik a rendelést, vagyis akár fél órán belül megérkezik a bevásárlás. A vásárlás ellenértékét kizárólag online, a weboldalon keresztül lehet kifizetni. A rendelés típusától és mennyiségétől függően a termékeket a bicikli mellett a futárok motorral vagy autóval is ki tudják szállítani.

A személyes bevásárlás mellett így már háromféleképpen is hozzá lehet jutni a Tesco kínálatához, mivel rendelkezésre áll a tartós élelmiszer- és háztartási termékekkel az ország minden pontját lefedő Tesco Doboz Webáruház, valamint a több mint tizenháromezer terméket kínáló Tesco Otthonról online szolgáltatás, amely már az ország több mint 500 pontján elérhető.

Még több hír érhető el a Media1-en

Borítókép: Netpincér futár / Fotó: Netpincér
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások