fbpx
RTL Magyarország, RTL Klub

Aláírtak az UEFA-val, újra lesz foci az RTL Magyarország képernyőjén

Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében újra az RTL Magyarország közvetíti 2021 szeptemberétől az UEFA Európa Liga és az újonnan induló UEFA Európa Konferencia Liga következő három szezonjának mérkőzéseit.

14 estén keresztül minden játéknap mérkőzései élőben lesznek láthatóak a tévéképernyőn – azt egyelőre a Media1 érdeklődésére sem nevezték meg, hogy melyik RTL-es tévécsatornáról van szó, mivel erről később születik döntés. A forduló egyes meccsei csak az RTL Magyarország prémium streaming platformján, az RTL Most+ online felületén lesznek megtekinthetők.

Az RTL Magyarország sportközvetítői kínálatába a fordulók összefoglalói is bekerülnek, ahol stúdióműsorok keretei között mutatják be ismert szakértőkkel a 2021/22-es évad mérkőzéseinek legemlékezetesebb pillanatait.

Az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga a kontinens második számú kupasorozata az UEFA Bajnokok Ligája után. A kupát szezononként klubcsapatok számára rendezik, ahová saját nemzeti bajnokságukon, illetve nemzeti kupameccseiken keresztül szerezhetnek indulási jogot. Amennyiben egynél több magyar klub kvalifikálja magát a rangos tornákra, úgy az ő mérkőzéseiket is láthatják majd az RTL Magyarország platformjain.

Az RTL Most+ szolgáltatáshoz kódokat a kábelszolgáltatóknál lehet kérni – olvasható a médiavállalat közleményében.

További hírek érhetők el a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások