fbpx
Csanda Gergely

Csanda Gergely csatlakozott a Next9 csapatához

A szakember senior stratégai tanácsadóként igazolt a Next9-hez, hogy segítse a Graphisoft globális marketingkommunikációs aktivitásait.

Csanda Gergely a Talentuno marketingigazgatói feladatainak megtartása mellett vállalta azt, hogy szakmai tapasztalatával segíti a Next9 kommunikációs ügynökség új ügyfele, a Graphisoft globális marketingkommunikációs aktivitásait.

„A Next9 és a Graphisoft együttműködése során a magyarországi központú multinacionális szoftverfejlesztő cég globális marketing és PR tevékenységét segítjük” – mondta el Híves Beáta, a Next9 Communications egyik alapító-ügyvezetője.

A kommunikációs szakember karrierjét a Nielsennel és a mostanra a Kantar Csoport részévé vált Research Internationalnél kezdte, ahol sokéves tapasztalatot szerzett adatelemzésben és piackutatásban. Később regionális pozíciókban dolgozott a Sony Ericsson és a GE Lighting marketing szervezeteiben, majd részt vett a Sony Mobile és az NN Biztosító újramárkázásában. Az utóbbi években a Talentuno marketing igazgatójaként olyan megoldásokat keres, amivel fel tudja gyorsítani a munkaerőtoborzást segítő startup növekedését. Rendszeres előadója a Budapesti Corvinus Egyetemnek és a KÜRT Akadémiának.

További hírek a Media1-en

Borítókép: Csanda Gergely / Fotó: Next9 kommunikációs ügynökség
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások