fbpx
A Rádió 1 World is Mine Radio Show régi és új lemezlovasai

Teljesen megújította a Rádió 1 a World is Mine Radio Showt

Hét új lemezlovas szállítja a mixeket.

A Rádió 1 csapatához csatlakozó hét új DJ élőben, kamerák előtt mixel. Hétfőtől csütörtökig továbbra is minden este két rezidens lemezlovas mixel a WORLD IS MINE Radio Show hallgatóinak: az egyikük két órán át, 21 órától 23 óráig, a másikuk pedig este 23 órától éjfélig.

Pénteken és szombaton négy-négy lemezlovas áll a lemezjátszók mögé 21 óra és 23 óra között, 23 és 24 óra között, majd éjfél és hajnali 1 között, illetve hajnali 1 és 2 között.  Szombatonként 21 órától 23 óráig két DJ is szállítja a slágereket a Rádió 1 hallgatóinak. Az éjszakát  a szokásos, egyórás Guest Mix zárja.

Vasárnap 21 és 23 óra között, óránként három DJ érkezik a Rádió 1 stúdiójába mixekkel.

A hét első napján továbbra is Metzker Viktória és Jauri játszik, kedden Purebeat után Regán Lili foglalja el a Rádió 1 stúdióját, szerdánként Yaminát a latin dallamokat játszó, R’n’B nagykövet, Bréda Bia váltja a lemezjátszók mögött. Csütörtök estéken Willcox után JOERJUNIOR játssza a zenéket. Péntekente Nigel Stately-hez  és Andro-hoz csatlakozott három újabb Dj,  Dante, valamint az Abstrct nevű techno duo.

Szombaton, amikor négy DJ váltja egymást, az estét Antonyo nyitja, majd őt követi StadiumX és Newik, végül Virus, ezután jön az egyórás Guest Mix. Vasárnaponként Loving Arms, Adam Ajkay és Bricklake érkezik a Rádió 1 stúdiójába – derül ki a radio1.hu-ról.

Még több médiás hír érhető el a Media1-en! Feliratkozhat hírlevelünkre és ott vagyunk a Facebookon is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások