fbpx
Hivatásos rajongó főcíme

Hivatásos rajongó címmel, Gálvölgyi Jánossal indul új videós sorozat a HVG360-on

A sorozatban Gálvölgyi Jánossal beszélget Kövesdi Péter az elmúlt évtizedek emlékezetes színházi és tévés pillanatairól, legendás színészekről, előadásokról és haknikról.

A július 3-tól minden szombaton új epizóddal jelentkező beszélgetéssorozatot tulajdonképpen kedélyes-ráérős családi beszélgetések inspirálták. Gálvölgyi János otthon is rendszeresen anekdotázik, Kövesdi Péter pedig már régen fejébe vette, hogy ezeket a beszélgetéseket közkinccsé kellene tenni. Így kerülnek majd terítékre a barátságok, sértődések, bakik és sajátos szemszögű pillanatfelvételek Latinovits Zoltántól Márkus Lászlón és Darvas Ivánon keresztül egészen a fiatal színészgenerációig.

Az első epizód Gálvölgyi Jancsika autogramgyűjtő füzetétől indul, megismerkedhetünk Rajz Jánossal, valamint a feltűnően megszaporodó Törőcsik Mari aláírások történetével. Közben beépül a sztoriba egy múzeum, ahová belopnak képeket, egy furcsa meghallgatás Kabos Lászlónál és a telefonbetyárkodás is – mindaz, amin keresztül egy Madách színház körül tébláboló kisfiú színházfüggővé és hivatásos rajongóvá vált.

A Hivatásos rajongó első epizódjának előzetese itt nézhető meg, a premier pedig július 3-án, este 7-kor lesz a hvg360-on.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Borítókép: A Hivatásos rajongó főcíme / Fotó: Hvg360.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások